Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak u Was z jedzeniem lodów? Chodzi o takie z naturalnych lodziarni? Czy tam mogą być dodawane surowe jajka? Zapytałam w jednej i odpowiedzieli, że nie dodają, ale czy to reguła?
Ostatnio się skusiłam na loda z automatu i mnie przeczyściło potem, miałam wyrzuty sumienia, że zjadłam z takiego niepewnego miejsca Czy można się czymś zarazić oprócz salmonellą? -
Dziewczyny jak przetrwalyscie czas do USG enetycznego? Miałam w niedzielę ostatnie USG na izbie przyjęć z powodu odwodnienia zprzez wymioty to była połowa 9 tyg. Wszystko z maleństwem w porządku. Następne USG mam dopiero 13.08. Jako że jestem po 1 poronieniu zaczynam wpadać w panikę, że przez ten czas może się coś stać, a ja nawet nie będę o tym wiedzieć...
-
witam sie w 14 tygodniu! czy to juz 2gi trymestr? ;>
no ruda! ale nam stresa napedzilas, ciesze sie ze wszystko dobrze
wlasnie Straciatella gdzie jestes?
ja ostatnio zrobilam tesciowej na zlosc, bo przyniosla ciasto z kremem i sie jeszcze pochwalila ze to na swojskich jajkach krem, co jak uslyszalam to kategorycznie powiedzialam ze ciasta nie rusze bo nie moge jesc surowych jajek. i sie wielce oburzyla ze przeciez je sparzyla i ze na pewno nic mi sie nie stanie, na co ja ze nie zjem i koniec haha wredna tesciowa = wredna synowaMałaMała, Kamkakamila lubią tę wiadomość
-
Już tak bliziutko do 2 trymestru. Przyznam szczerze, że na początku bardzo dłużył mi się czas, mniej więcej ok 6-9tc. Teraz liczę już końcówka 1-szego i myślę, trymestry są tylko 3 i nagle uświadomiłam sobie, że ładnie przyspieszył ten czas[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Ruda skupiam się na jakimś wielofunkcyjnym chociaż niektórzy mi odradzają bo i tak szybko dziecko wyrośnie a jeszcze będzie zimno to gdzie ja będę wychodzić. No ale planując 3 dzieci chciałabym coś solidnego. Zresztą babcia się zadeklarowała, że kupi więc na pierwszego wnuka/wnuczkę żałować nie będzie, tym bardziej, że ja jedynaczka xD[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:Ruda skupiam się na jakimś wielofunkcyjnym chociaż niektórzy mi odradzają bo i tak szybko dziecko wyrośnie a jeszcze będzie zimno to gdzie ja będę wychodzić. No ale planując 3 dzieci chciałabym coś solidnego. Zresztą babcia się zadeklarowała, że kupi więc na pierwszego wnuka/wnuczkę żałować nie będzie, tym bardziej, że ja jedynaczka xD
Z wózków mi się podoba Greentom Upp 3w1. Cena jeszcze nienajgorsza a też dziadkowie są chętni kupić wózeknati1992 lubi tę wiadomość