Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!!
wszystko ok !!
Ale sie cieszymy!! Maluszek tak szalal ze szok
Ale poryczalam sie po wyjsciu z gabinetu bo nagralam z mezem telefonem jak sie krecil i jak serduszko bije i jak raczkami i nozkami macha a cos sie stalo i tel mi nie zapisal tego (((( :'(
Jestem taka zla, zawsze jak jest cos waznego to nie dziala jak trzeba (
Ale najwazniejsze ze wszystko ok!
Szkoda tylko ze mojemu Tacie nie pokaze bo jest taki ciekaw ... :'(Jonesey, Nadzieja22, Pepper, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Ja też po wszystkie parametry prawidłowe. Maluch rozwija się bardzo dobrze. Jest o tydzień starszy niż wynika z terminu ostatniego okresu. Ja i tak sugeruje się terminem z om bo wiem, że nie możliwe jest żeby owulacja się przesunęła. Płci nie znam bo tak ułożone, że nie było możliwości sprawdzić.
nati1992, SiSi111, Nadzieja22, empiq, Pepper, Jonesey, MałaMała, Ewelcia85, Kropeczka85, Pau.Em, essentiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati, na pierwszej stronie jest informacja. Musisz napisać do Grzechotki. Ja osobiście nie dołączam, ale tam jest tak napisane.
Dziewczyny, dziś na wizycie zapytałam lekarza o suplementy dla ciężarnych - co by polecał brać itd., a on na to, żebym lepiej chodziła regularnie na ryneczek po owoce i warzywa. Spotkała się któraś z Was z takim podejściem lekarza? Zdecydowana większość kobiet w ciąży jednak sobie łyka jakies tam witaminki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 19:18
-
malami91 wrote:Nati, na pierwszej stronie jest informacja. Musisz napisać do Grzechotki. Ja osobiście nie dołączam, ale tam jest tak napisane.
Dziewczyny, dziś na wizycie zapytałam lekarza o suplementy dla ciężarnych - co by polecał brać itd., a on na to, żebym lepiej chodziła regularnie na ryneczek po owoce i warzywa. Spotkała się któraś z Was z takim podejściem lekarza? Zdecydowana większość kobiet w ciąży jednak sobie łyka jakies tam witaminki...malami91 lubi tę wiadomość
-
KaroKaro wrote:Kjt trzymam kciuki! Daj koniecznie znać po wizycie:*
My meśleliśmy nad Cybex Mios bo jest mały i lekki. Mieszkamy w bloku bez windy i mamy nie za duży bagażnik w aucie więc taki kompaktowy wózek byłby w sam raz. Cena nie powala ale wydaje mi się wart swojej ceny
Moja siostra ma i mega zadowolona mi tez on się podoba Ona mieszka na 3 piętrze bez windy i śmiga z małym na górę ! -
dziewczyny teraz ja mam newsa! przyszedl mi dzis list z wynikami testu Pappa i BetaHCG i wyniki wyszly super, prawdopodobienstwo chorob niskie uffffffffff kamien z serca
Kamkakamila, nie wydaje mi sie zeby bylo za wczesnie na zgage, raczej bym sie tym objawem nie marwtila podobno jak ciezarna ma czesto zgage to dziecko bedzie miec duzo wlosow na glowieKamkakamila, MałaMała, kjt91, empiq, -Mamunia-, Nadzieja22, Pepper lubią tę wiadomość
-
Jonesey wrote:dziewczyny teraz ja mam newsa! przyszedl mi dzis list z wynikami testu Pappa i BetaHCG i wyniki wyszly super, prawdopodobienstwo chorob niskie uffffffffff kamien z serca
Kamkakamila, nie wydaje mi sie zeby bylo za wczesnie na zgage, raczej bym sie tym objawem nie marwtila podobno jak ciezarna ma czesto zgage to dziecko bedzie miec duzo wlosow na glowie
Tez tak słyszałam