Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinka, pytałaś o smażone.
Ja naleśniki I placuszki dawałam od jakiegoś czasu.
Ale wczoraj pierwszy raz podałam podsmażone kotleciki mielone. Potem je dusilam. I miały w sobie zeszklona cebulke. Zjadł wszystkie (!!!) 5. Futrowal jak szalony sam reka.
2 tygodnie temu zrobiłam wersję bez smażenia (rzucane na wode). A zamiast cebulki była marchewką. Nawet jednego nie tknal. Mały wie co dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 08:18
-
Monikaa w kotleciksch tez jest podduszona cebulka 😊 mam nadzieje ze się co dobre i będą mu smakowały 😊
Ruda właśnie wstawiłam piccolo do lodówki 😁 brzoskwiniowe moj ulubiony
Malami kurczę jakaś infekcja? Jakieś inne objawy?
Lutyska na spokojnie 68 pewnie nosi teraz 56 😊 chyba Żr urodziła się długa to 62 wiec na spokojnie 68 a pokaz jakie ubranko kupiłaś
Moja siostra ma termin za 2-3 tygodnie i właśnie zamówiłam w Tapeoil kilka ubranek i jak mały wstanie idziemy odebrać zamowienie 😊 oczywiście małemu coś przy okazji tez wrzuciłam do koszyka 🤭 -
Mam nadzieję, że to faktycznie ta trzydniówka. Żadnych innych objawów nie ma, gardło podobno ciut czerwone.
Też miałam zrobić jakieś muffinki, ale w obecnej sytuacji raczej odpuszczę, bo Jasio najchętniej siedziałby cały czas na rękach.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami zdrowia dla Jasia i tego przede wszystkim życzę wszystkim w Nowym Roku, no i szczęscia i radości na co dzień.
W mojej Biedronce skończyło się ciasto francuskie a w innych sklepach nie chciało mi się szukać 😉 mój wcinał pół słoika cielęciny z kluseczkami z Bobovita+ batat +brokuł +pomidor +groszek.. wyszło pyszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 13:46
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, my też Wam życzymy szampanskiej I przy okazji spokojnej nocy
Niech kolejny rok będzie dla nas tak wspaniały jak ten w którym przywitalysmy na świecie nasze Skarby
Malami, zdróweczka.
Symbolica, brzmi pysznie:) U nas wjechaly właśnie zacierki że szpinakiem i jajkiem. Też ulubione danie. Chcemy wyjść wieczorem więc dziś Nianio ma menu pod siebie żeby długo nie potrzebował mleczka od mamysymbolica lubi tę wiadomość
-
Monika, zazdro że masz okazję wyjść
My wychodzimy na chwilę z Małą do kolegi co mieszka obok, wracamy ok. 21
Ja jestem noga z gotowania totalnie, muszę małej zmienić kolacje bo tylko kaszki wcinadostałam na święta od siostry książki z przepisami blw, więc ruszam niedługo z tematem
-
Bumbum, znajomi wynajeli świetlice I robią tam imprezke dla naszej paczki. Mam tam im 5 km. ok 23 planuję wrócić na karmienie.
Babcia na miejscu to raj
Bumbum A jaka masz książkę? Ja właśnie chciałam zamówić Alaantkowe. Na allegro 20 zł z haczykiem kosztuje. Bo właśnie widzę że jak coś dobrze doprawie to Nianio pięknie je. A jak takie przypadkowe papki to średnio:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 15:25
-
I my życzymy wszystkim szczęśliwego Nowego Roku!
Ja mojemu dziś uparowałam kawałek piersi z kurczaka w ziołach, fasolkę szparagową, groszek, brukselkę, marchewkę i makaron do tego ugotowałam. Mięso i makaron zjedzone ekspresowo, a warzywa wylądowały na podłodze. Wasze dzieciaki chętnie jedzą warzywa w takiej wersji saute? U nas kiepsko z tym, ziemniaki i bataty jako tako są akceptowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 15:30
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami, tak srednio. Z raz sie zdarzylo ze caly brokul wciagnal. Ale potem raczej papranina. Pozostale tez jak podam lyzeczka to ujdzie. Ale nie na tyle żeby sam chciał jeść.
Wczoraj podałam surowa strata marchewkę i bardzo smakowała. A teraz myślę czy to nie za wcześnie:D -
My właśnie kupiliśmy małemu sanki 😁 jeszcze tylko śnieg jest potrzebny.
W nadchodzącym roku życzymy Wszystkiego Najlepszego szczęścia zdrowia (Malami w pierwszej kolejności do Was) i spełnienia wszystkich marzeń. Oby kolejny rok był równie wspaniały co ten 😍
I spokojnej nocy ślą naszych maluchów żeby nie wybudziły się o tej 24 a my za nich przywitamy nowy rok
Ja rok temu siedziałam w szpitalu i tam witalam nowy rok z picccolo, jajecznica i kartami do gry 🤷♀️ Dziś kupiliśmy balony czapeczki zamawiamy pizzę i sztuczne ognie zapalimy małemu 😊Moniiiikaaaa, symbolica lubią tę wiadomość