Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziałyście jakie są ceny maseczek ochronnych na twarz? Szok. Ktoś zwęszył niezły biznes. W aptekach w Łodzi podobno ciężko dostać 🙄. Tak samo jak żele odkażające (o czym już Paulina dziś pisała). Ludzie oszaleli na punkcie tego koronawirusa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 22:35
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja robie podobnie ale na parze;)
Dzis ziemniaki, ryba, brokuł. Z brokulem najgorzej- ale ona tak ma. Czasem zjada jak opetana, czasem nie chce nawet dotknąć. Juz sie przyzwyczaiłam.
Ostatnio kupilam przyprawę; suszone pomidory, czosnek i bazylia, zero soli. Do miesa pasuje super.
https://allegro.pl/oferta/pomidor-z-ziolami-i-czosnkiem-bez-soli-az-100g-5235447127?utm_medium=app_share&utm_source=facebook -
My też dziś kupiliśmy buty rozmiar 22, dobrze że doradzilyscie kupno stacjonarnie bo okazuje się że to nie takie proste.. Kuba ma szeroka stopę więc mrugaly i emelki odpadły kupiliśmy primigi w końcu cena dobija ale będę polować w TK maxx następne pary
Ale jak już dobraliśmy odpowiednie jak wystrzelił w galerii to biegiem za nim leciałam a ten szczęśliwy że może w końcu dotrzeć tam gdzie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 14:30
malami.91, Lutyska lubią tę wiadomość
-
U nas 23 niby wyszło z pomiarów, ale koniec końców Emelki 24 okazały się odpowiednie. Ja też całe życie mam takie buty kajaki 😁.
Amir, Kuba poczuł wolność 🙂. Mój to stał w parku i się długo namyślał czy dać kroka w tym czymś na stopach czy nie 😉.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 14:52
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Paulina ja też 41, a czasami nawet 42 (ponoć noga rośnie przez cale życie, tak jak nos i uszy).. młody też pewnie pierwsze buty będzie miał 24 (Wero miała 22, a on teraz ma 23..), ale jeszcze nie chodzi więc nie potrzebuje.
Amir no to dobrze, że się zakupy udały.. miłego biegania
Kupiłam dziś żel antybakteryjny, bez użycia wody... masakra co się na allegro dzieje i jakie ceny.. kupiłam dziś ok godz.13 w przedsprzedaży za 37,90 za 0,5L- na allegro.. (potem drożał.. w tej chwili 43,90 u tego samego..) te carexy co były w Biedrze 50ml za 5,99 widziałam w kosmicznych cenach 25zł do 48zł.. tragedia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 17:59
-
U nas dzisiaj dzień zapełniony różnościami 😉 ulepiłem pierogi ruskie, potem spacer, a popołudniu najpierw krótka wizyta u dziadkow, potem u mojej siostry a na końcu u pradziadków. Mały wracając ok 20 zaczął odpływać i pod koniec na kilka minut zasnal, był tak padnięty ze już bez kąpieli jedzonko i spanie.
Kurczę jutro chciałam jakis fajny dłuższy spacer ale coś zapowiadają kiepsko pogodę 🤔
Już 24 i jeszcze nie bylo pobudki 🤪 myśle ze czas najwyższy tez się położyćMoniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Witamy w marcu!!! 😀
Paulina my za to wczoraj dosc późno wybraliśmy się na spacer -przed 15 - myślałam że łeb mi urwie, tak wiało a szłam bez czapki ( bo termometr na piętrze pokazywał 11*C i mnie okłamał bo tam nie wiało).. po 40min. wróciliśmy.. dziś myślałam, że będzie tak samo a ma być dużo lepiej wg prognoz na ślasku. Jest szansa na dłuższy spacer. Jak nocka?
Mój zaczął się budzić przed 4 i potem co ok 40 po każdym karmieniu.. mąż mi nie pomaga bo zakatarzony a w czwartek szczepienie mały ma mieć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 07:02
-
Dziewczyny znacie stronę allegronauta.pl ?
Jak nie znacie to już znacie i możecie sobie popatrzeć jak kształtowała się sprzedaż towaru u danego sprzedawcy i czy czasem nie przepłacacie za towar 😁 wystarczy nr aukcji allegro wpisać.
Przykład: zwykły żel antybakt. 20ml za 3,99... Teraz cena to 24,99:
https://allegronauta.pl/oferta/8994297634
Jakiś koleś kupił 5x20ml-> 100ml za 150zł... Szkoda słów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 12:47