Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka wszystkim
super ze dzieciaczki wracaja do zdrowia
Ja zaczynam w poniedziałek prace i nie bardzo moge teraz isc na opiekuńczy, na szczescie mama pracuje w przedszkolu wiec bedzie w domu i starszaka do niej bede zaprowadzac. Ogolnie u nas spokojnie bo towaru na polkach nie brakuje,ludzie nie szaleja. Ja w razie w kupilam suche drozdze zeby chleb piec jakby piekarnie zamkneli a poza tym zawsze staram sie miec jakas kasze,ryz,makaron w domu bo przy dzieciach jak np chorzy to czasem nie mam jak wyjsc do sklepu a obiad trzeba zrobicduzych zapasow nigdy nie robie. Teraz sie zastanawiambczy warto. Może make jeszcze dokupie. Mieso staram sie troche miec w zamrazalce, bo jak to na wsi nie wszystko dostaniesz od reki
Pampersy akurat dzis kupilam paczke wiec na chwile starczy.
Ruda kiedy mala miala isc do żłobka? -
Kurczę ruda to sie porobiło teraz akurat jak Alicja miała zacząć. Ja chciała kupić pampersy to w biedronce rozmiaru 4 nie mogłam znaleść i już prawie się poddałam i ostatni karton z kilkoma opakowaniami (te złote) wiec jak zobaczyłam co się dzieje wzięłam już 2 paczki 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 21:07
-
Ja jutro jadę a zakupy bo mam trochę kasy w voucherach utopionej a od jutra można realizować. Zapas pieluch mam na kilka miesięcy do przodu więc o to się nie boję - na strychu trzymam..
Ruda bierz ta opiekę, chyba nie masz innej opcji, nie...? .no.chyba że opiekunkę znajdziesz do poniedziałku czy np. Twoja mama przyjedzie..?Sytuacja jest nadzwyczajna i każdy pracodawca raczej to zrozumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 21:01
-
Paulina no na wszystko pròcz bodajze alkoholu, tytoniu i mlek modyfikowanych,jesli się nie mylę.. ale masz na to 9dni więc dobrze się zastanòw na co wydasz 😉 Ja mam ok 250zł w voucherach a zakupy duże i tak muszę zrobić.. jutro jak młody pòjdzie spać pierwszy raz to się wyrwę.
-
nick nieaktualnySymbolica ale Ruda chyba na urlopie jeszcze jest wiec nie wiem jak z tym zasilkiem w tym przypadku
Ala chyba miala wczesniej na adaptacje isc? Jak sie myle to przepraszam ale cos takiego kojarze...
Paulina nie szalej za mocno za ten voucher:p
Symbolica ladna kwota do wykorzystania. Ja dzis przy okazji na zakupach bylam.
Pisalyscie o lekach i tak sie zastanawiam czy ja wszystko mam w apteczce. Musze jutro przejrzec sklad i ewentualnie uzupelnic:D maz dzis stwierdzil ze warto make kupic. Kupił az 2kg takze zaszalal -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja bym moze cos wiecej kupiła ale mam tak małe mieszkanie i do tego bez piwnicy, że nie mialabym gdzie tego upchnąć. Dzis mąż byl w sklepie i np mydla ktorego uzywamy nie bylo... Kupil 4 male opakowania pampersow, kilka mąk i parę zgrzewek wody... Nawet nie przyniosl tego do mieszkania tylko zostawił w bagazniku bo nie ma gdzie polozyc. MasakraAniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Myśle ze to nie potrwa długo... ludzie powinni się uspokoić niedługo i ogólnie ten wirus tez 🙄
Ja chciałam wczoraj zamowic zakupy w Carrefourze i dostawa najwcześniej 24.03 😱 właśnie wysłałam męża po pare rzeczy, mydło (kończy nam się) i jeszcze pampersy 1 opakowanie i zgrzewkę wody dla małego -
nick nieaktualnyPaulina ja w zeszlym tyg zamowilam w carrfourze i dzis dzwonili ze ryzu i kaszy nie ma. Nie chcialam duzych ilosci tylko po paczce bo mi sie pokonczylo. Maz dzis sie wybral do miasta i mi zdj przyslal pustych polek z makaronami i kolejke na pol sklepu do stoiska mięsnego. Ludzie chyba troche szaleja, gorzej jak pozniej beda wyrzucac to co kupili w nadmiarze...
-
nick nieaktualny