Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda zamówiłam i będą w piątek ale nie wiem czy dobry rozmiar zamówiłam ale są darmowe zwroty jak coś 😊 zamówiłam te z adidasa i za zapis do newslettera dostałam 15% rabatu
My chociaż skończyliśmy brexero, my niby mieliśmy możliwość umówić się na szczepienie ale boje się wiec poczekam jeszcze troszkę może się polepszy niedługo 😞 -
U mnie mąż pracuje z domu i ja od tego tygodnia tez. Dwa dni a padam, chociaż tyle dobrze ze mogę laktator podłączyć przy kompie. Nowa praca, dostałam laptopa do domu i jestem zaskoczona bo wszystko sprawnie działa. A ze wyboru nie było, przyjeżdża do nas babcia do Zośki i opiekunka (na zmianę). Nie da się pracować i opiekować dzieckiem, przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam bo ani pracy bym nie zrobiła ani Zośka nie byłaby bezpieczna (należy również do klubu dzieci których wszędzie jest pełno i nie uważa za bardzo- pakuje się do wózka dla Lalek i z premedytacja staje na wszystkich zabawkach zobaczyć czy się uda...).
-
Ruda u nas już jedna drzemka codziennie bez problemów. Chodzi spać ok 12 i śpi ok 2h lub 2,5h. Potem zasypia na noc ok 20:30.
Malami jaki rozmiar brałaś? Bo waham się między 23 a 24.. muszę mu dokładnie zmierzyć stopę.
Amir każde ma inaczej z tymi zębami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 10:37
-
amir wrote:Hmm dziś przypadkiem odkryłam że Kuba ma już górne czwórki, to nam jakoś zupełnie nie po kolei te zęby rosna na górze ma 1, 2, 4 a na dole tylko jedynki
chociaż jakaś jedna dwójka dolna jest na horyzoncie
na dole tylko jedynki a na gorze 1,2 i juz kawalek czworek
U nas jest tylko jedna drzemka, trwa jakaś godzine. Za to mala zasypia kolo 19:30 i spi 12 godzin. Z milionem pobudek oczywiście
Mojej przyjaciółki coreczka ma 4 lata i nosi rozmiar 25/26
My mamy 2 pary, obie 21 i jedne sa dobre a drugie za duzetrzeba patrzec na długości wkladki
-
U nas 2 drzemki za dnia. Wieczorem chodzi spac ok 21 wstaje przed 7 na jedzenie. W nocy nie je. Budzi sie ze 2 razy i zaraz sam usypia. Odstawienie podzialalo zbawiennie na jego sen
Za to pogoda taka, ze moj syn poznal zycie wiejskiego dziecka. o 10 na podworko i wrocil o 19.30 do domu. I wcale nie chcial wracac. oczywiscie z przerwami na jedzenie, drzemke i zmiane pieluchy.
A dzis jadl swiezonke na obiad hehehe
Ja cale szczescie znalazlam buty ktore kupilam w smyku przy okazji bo byla przecena z ponad 100 na 20zl. Adiidaski w sam raz. Nie maja miekkiej pideszwy jak powinny miec idealne ale sa tak lekkie ze prawie nic nie waza. Od razu ruszyl w nich biegiem Dobre cokolwoek Bo te zimowe to traperki to szkoda bylo patrzec jak sie nozka poci.malami.91 lubi tę wiadomość