Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie sugerowalam dlugoscia wkladki podanej przez producenta ale nie trafilismy:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24? Ale macie wielkich chłopów w domu 🙈 moje 3,5 latki maja rozmiar 26 🤣
    Laura ma rozmiar 19/20. Dostałam od przyjaciółki po jej córce nieużywane buciki z Bartka (kupiła jej na wiosnę, ale były za duże, a na jesień już za małe) w rozmiarze 20, ale jeszcze ma sporo zapasu. Najchętniej bym nie kupowała teraz żadnych tylko od razu jakieś sandałki 🤔

• symbolica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacek ma stopę conajmniej 13,5cm.. na oko linijką mierzyłam. Czy 14cm minimum muszę kupić.. na razie jeszcze nie chodzi więc czekam..

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja namierzyłam 14cm. Kobieta w sklepie mówiła, że rzadko taki rozmiar na pierwsze buty się zdarza...

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami no to kajaki ma mały, mój też.. zresztą Jaś na serio na starszego wygląda.

malami.91 lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że cena nie rośnie wraz z rozmiarem 😁.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak Jasiu rzeczywiście wyglada tak poważnie :)

Maksiu od wczoraj zaczął kręcić się w kółeczko głównie jak słyszy jakaś piosenkę z zabawki czy skądś i zaczął bez powodu podstawiać dwoma nóżkami naraz co jeszcze bardzo kiepsko mu wychodzi :D

Ale bieganie idzie mu coraz lepiej ;)

malami.91, ej_est, ej_est lubią tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas dzis przyszla zjezdzalnia. Miala byc w piatek ale pan przywiozl wczesniej :)

Aaale radocha. Nie umie sie jeszcze sam ustawic do zjazdu (raz sie sam ustawil to zjechal glowa w dol :p) wiec potrzebne 2 osoby. Za to po schodkach zasuwa jak szalony. a Schodki siegaja do 1.60m woec wysoko. Zero strachu w tych dzieciach.

Dzis mamy za soba pierwsze strzyzenie. Maz z bratem sie strzygli to i Franka trafilo. Siedzial bez problemu a maz mu ogarnial fryz maszynka. Niewzruszony :)

malami.91, ej_est lubią tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, u nas też elementy tańca się ostatnio pojawiają 😁.

Monika, super sprawa z tą zjeżdżalnią 👍.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja obecnie ma nr 19, mam też dla niej buciki 20 i są niewiele większe. Rozmiar rozmiarowi nierówny....
    Mój 4-latek ma 29-30 ;) syn zaczynal od 20 ale to było jak miał 9-10 miesiecy bo szybko zaczynal chodzic ;)
    A tak z innej beczki ;) co przygotowujecie na święta? Niby tylko weekend dłuższy i bez rodziny ale chce poczuć świąteczny klimat ;) u nas mąż robi Żurek więc na pewno na śniadanie biała kiełbasa albo jaja, gyros, nad ciastem jeszcze myślę

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie żurek, ciasto, jakaś sałatka. Na obiad coś dobrego i w sumie tyle. Coś tam symbolicznie przygotuję, bez szaleństw 😉.

Dzisiaj ukręciłam lody domowe👍. Pycha 🙂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 21:46

Moniiiikaaaa, Lutyska lubią tę wiadomość

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy jeszcze z moja mama wiec bedzie nas 3, mama i fasolka :)
    Mamy nastawiony zakwas na barszcz, flaczki, gyros, i ciasto ktore szybko idzie czyli biszkopt+bita smietana+mus truskawkowy+beza. Jeszcze jest pomysl na makowiec w formie rolady ale nie wiadomo.

• amir Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy rozmiar 22 pierwszych butów także też nie małe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir mój starszak na wiosnę też miał 22 ;) był czas że w trakcie sezonu trzeba było buty większe kupować. Teraz trochę wolniej już noga mu rośnie ale i tak wg mnie ma spora noge... To na pewno za tata więc wiem czego mogę się spodziewać. Mąż ma 46...

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2020, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska, mój też 46, ja 41, więc mnie ta Jasia stopa wcale nie dziwi😁.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 07:21

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • amir Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też 46, ja 40 :D więc nawet mi się wydaje że Kuba do swojego wzrostu ma stosunkowo małe stopki :) męża siastrzeniec ma takie kajaki że zawsze się śmiejemy ze wygląda jakby buty podebrał starszemu bratu

• bumbum Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas wczoraj przyszła maszynka do włosów :) trochę będzie mi szkoda, bo mój mąż ma kręcone włosy i zamienia się powoli w baranka czyli w sam raz na święta 🙃

Moniiiikaaaa, Lutyska lubią tę wiadomość

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię sernik z musem czekoladowym i jeszcze jakieś drugie ciasto ale jrszcze nie zdecydowałam jakie, mąż żurek i sałatkę. Z Rodzicami i siostra się nie spotykamy ale jedzenie sobie przekażemy 😁 siostra robi jakieś ciasto z masa krówkowa, mama mazurki, barszczyk, jakieś mieso i jajka nadziewane pieczarkami 😊

Ja mam stopę 41 ale mąż nie za duża 43 😉

Kurczę te buciki co zamówiłam ida z Niemiec dlatego tak długa

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robimy królika, żurek z białą kiełbasą, salatke jarzynowa, sernik na zimno :)

malami.91, Lutyska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum ja chyba jutro będę syna obcinać po raz pierwszy :D od ponad 3 lat co 1-1,5 miesiaca byliśmy u fryzjera a teraz... Niedługo mu będę musiała kitki robic. Kupiłam sobie foremki do babeczek takie z klinem i dziś próba. Wyszły bardzo dobre tylko ciasta za dużo wlałam no i nie chca stać na tej "górce". Efekt taki że się dziś objadlam a w sobotę będę piec świeże :D jakoś tych świat nie czuje, może jak zacznę coś piec...

‹‹ 1469 1470 1471 1472 1473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ