Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny24? Ale macie wielkich chłopów w domu 🙈 moje 3,5 latki maja rozmiar 26 🤣
Laura ma rozmiar 19/20. Dostałam od przyjaciółki po jej córce nieużywane buciki z Bartka (kupiła jej na wiosnę, ale były za duże, a na jesień już za małe) w rozmiarze 20, ale jeszcze ma sporo zapasu. Najchętniej bym nie kupowała teraz żadnych tylko od razu jakieś sandałki 🤔 -
Oj tak Jasiu rzeczywiście wyglada tak poważnie
Maksiu od wczoraj zaczął kręcić się w kółeczko głównie jak słyszy jakaś piosenkę z zabawki czy skądś i zaczął bez powodu podstawiać dwoma nóżkami naraz co jeszcze bardzo kiepsko mu wychodzi
Ale bieganie idzie mu coraz lepiejmalami.91, ej_est, ej_est lubią tę wiadomość
-
Do nas dzis przyszla zjezdzalnia. Miala byc w piatek ale pan przywiozl wczesniej
Aaale radocha. Nie umie sie jeszcze sam ustawic do zjazdu (raz sie sam ustawil to zjechal glowa w dol :p) wiec potrzebne 2 osoby. Za to po schodkach zasuwa jak szalony. a Schodki siegaja do 1.60m woec wysoko. Zero strachu w tych dzieciach.
Dzis mamy za soba pierwsze strzyzenie. Maz z bratem sie strzygli to i Franka trafilo. Siedzial bez problemu a maz mu ogarnial fryz maszynka. Niewzruszonymalami.91, ej_est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja obecnie ma nr 19, mam też dla niej buciki 20 i są niewiele większe. Rozmiar rozmiarowi nierówny....
Mój 4-latek ma 29-30syn zaczynal od 20 ale to było jak miał 9-10 miesiecy bo szybko zaczynal chodzic
A tak z innej beczkico przygotowujecie na święta? Niby tylko weekend dłuższy i bez rodziny ale chce poczuć świąteczny klimat
u nas mąż robi Żurek więc na pewno na śniadanie biała kiełbasa albo jaja, gyros, nad ciastem jeszcze myślę
-
U mnie żurek, ciasto, jakaś sałatka. Na obiad coś dobrego i w sumie tyle. Coś tam symbolicznie przygotuję, bez szaleństw 😉.
Dzisiaj ukręciłam lody domowe👍. Pycha 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 21:46
Moniiiikaaaa, Lutyska lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
My mieszkamy jeszcze z moja mama wiec bedzie nas 3, mama i fasolka
Mamy nastawiony zakwas na barszcz, flaczki, gyros, i ciasto ktore szybko idzie czyli biszkopt+bita smietana+mus truskawkowy+beza. Jeszcze jest pomysl na makowiec w formie rolady ale nie wiadomo. -
nick nieaktualnyAmir mój starszak na wiosnę też miał 22
był czas że w trakcie sezonu trzeba było buty większe kupować. Teraz trochę wolniej już noga mu rośnie ale i tak wg mnie ma spora noge... To na pewno za tata więc wiem czego mogę się spodziewać. Mąż ma 46...
-
Ja robię sernik z musem czekoladowym i jeszcze jakieś drugie ciasto ale jrszcze nie zdecydowałam jakie, mąż żurek i sałatkę. Z Rodzicami i siostra się nie spotykamy ale jedzenie sobie przekażemy 😁 siostra robi jakieś ciasto z masa krówkowa, mama mazurki, barszczyk, jakieś mieso i jajka nadziewane pieczarkami 😊
Ja mam stopę 41 ale mąż nie za duża 43 😉
Kurczę te buciki co zamówiłam ida z Niemiec dlatego tak długa -
nick nieaktualnyBumbum ja chyba jutro będę syna obcinać po raz pierwszy
od ponad 3 lat co 1-1,5 miesiaca byliśmy u fryzjera a teraz... Niedługo mu będę musiała kitki robic. Kupiłam sobie foremki do babeczek takie z klinem i dziś próba. Wyszły bardzo dobre tylko ciasta za dużo wlałam no i nie chca stać na tej "górce". Efekt taki że się dziś objadlam a w sobotę będę piec świeże
jakoś tych świat nie czuje, może jak zacznę coś piec...