Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySymbolica ale ta temp to w domu? U nas na zewnątrz (żeby nie było 😉) 12 stopni i deszcz. Momentami leje. Wczoraj w deszczu chodziliśmy bo mała już w domu nie mogła usiedzieć.w polbutach po kałużach 😁 buty nie przemakalne-zdaly test 😉 dziś szukałam kaloszy
Co do brudzenia to ja staram się od razu zapierać. Ostatnio jednak białe nowiuskie body od pomidora to prałam 3 razy+1vanish ale w końcu zeszlona codzień staram się ubierac jej ciemniejsze bluzki, granatowe, czerwone itp
-
Tak tak Lutyska w domu chłodniej mam niż na zewnątrz 🌞 Wiatr też jest.. z raz się tak zachmurzyło i rozwiało to pòźniej. Do brudzenia moje dziecko też ma body/bluzki "po domu" -:w razie czego nie żal, ale zazwyczaj nic na nich nie widac po praniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 17:08
-
Bumbum mój ma zjeżdżalnie na balkonie po kuzynie i albo lubi najbardziej z niej zjeżdżać schodząc na nogach trzymając mnie obiema rękami ale najlepsza zabawa to spuszczanie samochodów ewentualnie piłek 😊 a sam jak zjeżdża to na brzuszku nogami do dołu, wtedy bezpiecznie jest 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:19
-
Symbolica, na dzieciach, dla mnie za drogie
Ruda eh może po prostu u Was się nie sprawdziłoa macie jakieś plamki czy suchą skórę? Wiem, że jeszcze bioderma atopic jest polecana. Ale u nas z kolei szału nie było.
Mała jadła makaron jajeczny kilka dni i było ok wszystko i podałam mufinke jajko+amarantus. Dostała lekkiego zaczerwienienia pod szyją i drapała się w nocy... Bidulka. Także wracam do makaronu i skonsultuje się z alergologiem...