Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda a przed wyjazdem też tak było? Może zmiana miejsc tak na nią wpłynęła? Widok babci, dziadka których pewnie jakiś czas nie widziała? Nie wiem zgaduje, ale tak mi się to nasunelo... Moja jak ma za dużo bodźców to też za mną chodzi.
Wczoraj miałam niespodziewany wyjazd i mąż ja położył spać zanim wróciłam to w nocy jak mnie zobaczyła to myślałam że z tej radości nie zaśnie... -
Ruda już chyba wcześniej pisała, że Ala taka mamusina. Chyba, że coś pokręciłam to mnie Ruda popraw. W każdym bądź razie wiem co czujesz i to na pewno jest normalne, wiele dzieci tak ma 😉.
Wizyta teściów udana 👍. Była też ciocia Jasia, na początku się bał, bo dawno jej nie widział, ale szybko się rozkręcił i nawet ją przytulał ostatecznie 😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 22:47
Lutyska lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyRuda bądź dobrej myśli
czasem dzieci lepiej znoszą rozlake niż rodzice/mama
będzie miała towarzystwo i nowe zabawki to może zapomni że mama ma być koło nogi, skoro u dziadkow się dobrze czuła mimo że ich chwile nie widziała. Ale nastaw się że po powrocie do domu nie będzie Cię na krok odstepowac
to też minie
u nas zależy od dnia bo czasem po południu łazi tylko za mną a czasem nawet na mnie nie patrzy 😉 dziś się nie wyspała i o wszystko piszczy a za oknem deszcz
Malami super że Jasiu tak zareagował na ciociea jak z dziadkami? Moja ostatnio jak u teściów byliśmy reagowała lepiej niż przed tymi zakazami -o dziwo.
-
nick nieaktualny
-
Lutyska, z dziadkami też zabawa, przytulaski, piąteczki, żółwiki itd., ale z nimi się widywał na Skypie przez tą kwarantannę, więc się nie obawiałam. Cieszę się, że nie zdziczał w tym zamknięciu 😁, wręcz właśnie jakby lepiej reagował na ludzi.
Lutyska lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021