Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Jest jakiś limit pampersów na paragon?
Jedno opakowanie Dada pieluch lub pantsòw gratis ( tzn płacisz i dostaniesz voucher) na paragon z kartą moja biedronka + te warzywa i owoce za 10zł. Jak masz druga kartę mb to możesz to powtòrzyć. Warto celowac dlatego w te wielkie kartonowe/foliowe paki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2020, 16:32
baranosia lubi tę wiadomość
-
malami.91 wrote:Artemida, ja jak pytam Jasia gdzie jest dzidzi to pokazuje na siebie 😁. No i bardzo ładnie wyraźnie mówi "dzidzi"🙂.
Agatka robi tak samo Na kazde pytanie dotyczące jej odpowiada ze dzidzi tak samo jak coś chce to krzyczy dzidzi da
Ale mnie dzis zmeczyla..
Najgorzej bylo jak na chwile wyszlysmy do paczkomatu, pod blokiem zauwazylam ze nie mamy pieska ale co tam, to tylko 10 minut, nie upomina się to moze bedzie ok ( nie chcialo mi sie wracac, przyznaje).
Jakies 2 minuty później zauważyła psa na spacerze, jednocześnie ogarnęła ze nie ma swojej maskotki.. masakraaa.. Cala droge plakala i krzyczała au au au.. nic nie dzialalo. Mam nauczkę. -
Artemida jak widać nawet 10min bez pieska Agatka nie wytrzyma
Ja nie wiem jak Ala w poniedziałek pójdzie do żłobka wszystko jest na nie ... Jak coś jest nie po jej myśli to histeria ...
Dajecie maluchom słoiczki ? Mi się jeszcze zdarzy w kryzysowej sytuacji np wczoraj nie miałam jak zrobić zakupów ( nie chodzę z Ala do sklepów ) to na obiad jadla słoiczek -
Ruda, ja baardzo dawno nie dawałam. Zawsze mam coś zamrożonego na takie awaryjne sytuacje. Ale mój też za słoikami nigdy nie przepadał. Gdyby lubił to może bym czasem dała.
Artemida, no jak mogłaś?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2020, 13:11
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja dla Jacka też trzymam słoiki na kryzysowe sytuację i zjada.. jeśli tylko może jeść to co my to je oczywiscie. Raz w tygodniu może słoik dostanie, więc to nie jest często (najczęściej te z rybą)
Mòj do żadnej zabawki (na szczęście) nie jest przywiązany, śpi bez zabawek- przytulanek (w przeciwieństwie do siostry w tym wieku)... smoka to jakoś przed roczkiem się pozbyliśmy, tylko do spania dostawał. Ja go tężnie uczę jedzenia na spacerach...z domu wychodzi najedzony i ma wytrzymać i robi to bez problemu. Jedynie wodę zabieramy w bidonie. Mam w wòzku awaryjnie paluszki, ale to tak sporadycznie dostanie że nawet nie pamięta, że je mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2020, 13:27
-
Szukam na allegro podobnego pluszaka, zeby miec w zapasie gdyby ten zaginął.
Dzis mielismy szczepienie i stwierdzam ze za psem duzo bardziej plakala
Słoiczków nigdy nie chciala, tubki owocowe lubi i czasem dostaje w awaryjnych sytuacjach.
Spacer bez jedzenia to nie spacer- nawet jak po obiedzie wychodzimy to i tak za chwile krzyczy ze chce jesc
Ruda u nas tak samo. Ciagle sysze "nie", nawet skarpetki 3 razy zmieniłam bo ona chce inne. -
Ja na spacer biorę coś do jedzenia jak podejrzewam, że może w tym czasie zgłodnieć. Ogólnie to rzadko chodzimy na spacery teraz, większość czasu Jaś spędza przed domem z innymi dziećmi albo w ogrodzie.
Też nas woła od jakiegoś czasu już 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021