Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami dzięki za informacje ja ostatnio pisałam ze super z myciem zębów a od 2 dni jak tylko zaczynam mu myć to mu chce wziąć szczoteczkę ze on chce ja zamoczyć w wodzie i sam gmerać w buzi i koniec z fajnym myciem 😩😩
My tez w każde wolne męża wycieczki rowerowe 😊
Ja tez nie łącze żadnych szczepień póki co.
-
U nas ze skórą nie ma problemów, nie smaruję niczym. Podobno nie ma potrzeby.
Czy też tak macie, że czasem Wasze dzieci są takie słodkie i rozkoszne, że się rozpływacie nad tym całym macierzyństwem a innym razem macie ochotę je wysłać w kosmos?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 07:34
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Czytałam na grupach, że często na lato jest poprawa, ale trzymamy kciuki, żeby to była po prostu remisja dermatolog mnie zapewniła, że remisja może trwać nawet kilka lat. Druga dermatolog powiedziała z kolei, że do drugiego roku życia może to przejść.
Też podaje małej czarnuszkę plus sanosvit 2.5ml +2.5ml.
Mała już je normalnie produkty mleczne. Chociaż mlekiem pluje :p
Co do jajka to je produkty zawierające czyli naleśniki, klopsy itp.
symbolica lubi tę wiadomość
-
Ja tez tak mam Malami 😁 chociaż złości mijają dość szybko 😊
Ja smaruje np mleczkiem z ziaji ale skore mamy bez żadnych problemów tylko Maksiu bardzo lubi masaże po kąpieli, długi czas nie smarowalismy niczym ale polubił bardzo i po kąpieli od razu bierze buteleczkę i chce wyciskać nam na dłoń 😁
Mam pytanie czy ktoś słyszał o promocji w diagnostyce w urodziny? Ze badania można kupić 50% taniej? I jeżeli tak czy tylko dla siebie czy dla dziecka tez?
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Sprzedam:
Clexane 0,4 - 2 opakowania - 120 zł
Neoparin 0,4 - 1 opakowanie - 50 zł
Augumentin - 2 opakowania - 40 zł
Prześcieradło do gondoli w dinozaury - raz wyprane nigdy nie użyte - 40 zł
https://qbanamama.pl/pl/p/Przescieradlo-bambusowe-DINOSAUR-do-gondoli/724?gclid=Cj0KCQjwu8r4BRCzARIsAA21i_DmtFcgh_ZMlCnTp9mnfQGKSCuA78fRlm0WuCF2poEsNh7xTrbByrwaAlm9EALw_wcB
Sprzedam w całości za 50 zł + koszt wysyłki:
Wkładki laktacyjne canpol 30 szt
+ otwarta paczka bez kilku sztuk
Nakładki na toalete do szpitala
Nakładki na sutki medela roz M
Aniball ( bez balonika ) - 100 zł + koszt wysyłki
Zainteresowane osoby proszę o wiadomość prywatną
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Kochana, nieprawda. Ja w Radomiu robie. Tylko za pierwszym razem ze 4 lata temu musialam ich uswiadamiac jak mame zawiozlam w jej urodziny. I od tej pory nie ma problemu.
A dzwonilas na infolinie ogolna czy do swojej placowki? Bo placowki czesto nie wiedza.