Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina, sądzę, że dziecka to nie obejmie. Ja kiedyś robiłam małemu badania w diagnostyce i na moją kartę nie dało się wziąć tej śmiesznej zniżki 5%, musiał mieć swoją kartę wyrobioną.
W czwartek idziemy na USG brzucha i jąderek ze względu na tego wodniaka. Mały odstawia takie akcje u lekarzy, że nie wiem jakim cudem to badanie zrobimy 😐.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 22:43
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Moja Wero u ortopedy jak zaczęła chodzić ok 16 m-ca życia to że stresu zwymiotowała mu w gabinecie.. ale ona tak reagowała jak się cieszyła bardzo lub właśnie stresowała w dzieciństwie. Na szczęście przeszło jej.
Monika nie ma co się bać bo bardziej stresujące są te wizyty dla dziecka w gabinecie. Uważam że warto choćby dlatego łączyć ( rzadsze wizyty) bo nie ma przeciwwskazań.
Powodzenia Malami na tym USG, oby bezproblemowo. Najlepiej jakąś zabawkę na czas nowa daj mu do rąk - cokolwiek co by go zajęło i dał się zbadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 10:24
-
Juz po. Bylam pod wrazeniem jaki byl grzeczny. Dal sie zbadac pielegniarce, na wadze i przy miarce zadnego problemu
Na samym szczepieniu zaplakal ale za 10sek przestal. Potem chcial wracac do pani do ganinetu jak czekalismy swoje w poczekalni.
83cm, 11,8kg.
Pneumokoki zrobimy za miesiacsymbolica lubi tę wiadomość
-
Monika to super mój ostatnio mierzony 81cm podobnie ale wagowo 10kg wiec większa różnica 😁 u nas na szczepieniach płacz już podczas badania mierzenia ważenia, kolejne za 2 lub 3 tygodnie .
Dzięki dziewczyny za informacje o tej promocji, zdecydowałam ze pójdę w urodziny już i się dowiem na miejscu o taki prezent sobie zrobię 😊Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
U nas do tej pory tez byl placz od razu jak ktokolwiel sie zblizyl stad takie zaskoczenie. Wam tez zycze takich milycj niespodzianek dziewczyny.
Teraz zeby nie bylo zadnycj przygod goraczkowych i bedzie lux
Paulina. Jeden z najlepszych prezentow urodzinowychWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 12:40
-
Amir, dostaliśmy skierowanie do chirurga i on nas wysłał na USG.
Monika, dzielny ten Franek, zazdroszczę. U nas prawdziwa histeria była ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 13:19
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
My po wizycie, okazuje się że koslawienie stop jest wynikiem za mało rozciągniętych bioder w konsekwencji zaczyna nóżki mieć w x i stąd obciąża bardziej wewnętrzna część stopy, ćwiczenie na to rozciąganie jest takie że wrzeszczy już przy samym układaniu także nie wiem jak to rozcwiczymy... Ważne że jeszcze zmian w stopkach nie ma
-
o Panie. Biedactwo. Moze tylko pierwsze cwiczenia beda takie ciezkie. Pamietam z czasow rozmasowywania/cwiczenia przykurczu kakru Franka pierwsza wizyta byla straszna. Kazda kolejna lepsza. Az po 2-3 fizjoterapeutka go walkowala a on sie nudzil.
Dobrze ze szybko wypatrzylas i zareagowalas. -
Symbolica na 2 usg było wszystko ok i przecież do fizjo chodzilismy do sierpnia i biodra były w porządku, ona mówi że czasami wystarczy jakies drobne stłuczenie albo po infekcjach robi się stan zapalny ze dziecko chwilę te biodra oszczędza i się to blokuje, zresztą to też może być jakieś rodzinne mój mąż koslawi stopy, jego siostra to samo i nogi w x także trudno teraz znaleźć przyczynę, po prostu trzeba działać
-
Ok Amir, chciam dopytać jak to wcześniej wygladało.
Wero miała dysplazję i musiałam z nią przyjść jak zacznie chodzić (wizyty na NFZ). Z młodym też wizyty na NFZ, ale u niego ortopeda nie widział żadnych problemòw i nie kazał się już pokazywać. Nasza pediatra za to bacznie obserwuje ròwniez chòd więc mam nadzieję (że trafimy na nią że szczepieniami) i we wrześniu oceni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 11:44