Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, jest gazetka o tytule "katalog" od 9.11 i tam sa te podstawowe duplo za 79 i takie malutkie opakowanie ze zwierzatkami za 30.
O 3 sklepy tez juz to sorzedaja po 74
https://m.ceneo.pl/90363562Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 08:15
-
Ja chyba kupię namiot tipi, bo mój ma fazę na budowanie "bazy" (tatuś mu pokazał). Może w tym namiocie będzie siedział a kołdry i poduszki zostawi w spokoju 😉. Duplo też lubi, ale najbardziej zwykłe klocki, super buduje. O kuchni też myślałam...także nie wiem 🤔.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
ruda90 wrote:Artemida dokładnie 😂 a nie chce też zagracic...czy któryś maluch śpi już w "dorosłym" łóżeczku ? Mam na myśli inne niż to co ma od urodzenia 😉
Tak, w naszym 😁.
A tak na serio to czekamy na takie 120x200, ale chyba dopiero po świętach będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 12:30
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja właśnie chce sprzedać małe łóżeczko bo i tak śpi z nami a potem już kupić takie z barierkami 😊
Oo to widzę ze dużo z nas kupi duplo na święta mu pewnie tez tylko mam dylemat który zestaw bo narazie nie mamy żadnego.
Artemida jaki kupiłaś i jaki miałaś już??
Tez brałam pod uwagę kolejkę z lidla drewniana np dżunglę, może na Mikołaja kupię -
No dziewczyny, bylam dzis na ostatniej wizycie u gin. Skonczony 38 tydzien. Wedlug usg dziewczyna wazy 3400. Dr twierdzi ze do 3800 dobije. Albo i 4.
A Franek wypadl mi z wozka Caly nos i gorna warga spuchniete. Nos fioletowy. Na czole nic nie ma to mam nadzieje ze wstrzasu mozgu nie ma. Ech. Usnal w spacerowce. Mialam wypakowac zakupy i go ogarnac a on wstal, nie odezwal sie i wspial na oparcie i caly wozek sie przewrocil. -
Ja czekałam do 2,5 roku z większym łòzkiem i zamierzam podobnie teraz postąpić... W dzień i tak śpi sam na moim wielkim łòżku, w nocy nie dałabym rady się z nim wyspać bo w poprzek się układa i innych kosmicznych pozycjach i budzi przy kazdym moim ruchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 15:11
-
nick nieaktualnyMój syn prawie do 3lat spal w lozeczku mimo że był wielki jakoś się mieścił a w pokoju nie mieliśmy miejsca na większe lozko-trzeba by komode na korytarz? wystawic a że przeprowadzka była bliska to nie kombinowalismy. Po przeprowadzce tydzień spał z nami-na zlaczonych 2 materacach a później doszło jego łóżko i był happy. Mała chyba za dużo jeszcze skacze i mam opory. Poczekam do urodzin albo i dłużej i zobacze jak będzie się zachowywać...
Monika biedny Franek, oby nic mu nie było, a wyrzutów nie miej bo zdarza się. Wiadomo ze chcemy jak najlepiej ale czasem nie zdarzymy zareagowac. Mój syn ostatnio wychodząc w przedszkola się poślizgnął na schodach i uderzył głowa w słup. Prawie zawału tam dostałam ale na szczęście chyba tylko policzkiem uderzył bo teraz ma siniaka brzydkiego. Szlam obok i nie udało mi się go już złapać. -
Monika, nie miej wyrzutów. Tak to z dziećmi jest, nie da się uchronić ich przed wszystkim.
Jestem po USG. Wszystkie parametry w normie. Lekarz dał 99% pewności, że to dziewczynka 🙂.Moniiiikaaaa, artemida27, ruda90, Papapatka, Lutyska, symbolica lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Biedny Franek.. Dzieci ciężko upilnowac.
Agatka wczoraj tak przewróciła sie na podłodze ze zębami rozciela sobie warge. Krew, placz. Tylko patrzyłam czy zeby całe..
My dalej spimy w łóżeczku. Jak pojawi sie rodzenstwo to kupimy cos wiekszego.
Mamy lego duplo piekarnia, teraz kupilam zestaw samych klocków ( 80 sztuk). Mala duzo buduje i juz zaczyna jej brakowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 16:11