Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amir bardzo mi przykro z powodu znajomej...to ich pierwsze dziecko ? Jej mąż musi to bardzo przeżywać nie wyobrażam sobie nawet tego...
Ala też bardzo dużo je ale tylko to co lubi np kabanosów nie lubi ...ale proponuje wszystko może się kiedyś przekona...też się kiedyś martwiłam że je bardzo mało Teraz się zastanawiam czy nie za dużo...
Symbolica super że mąż i teściowa czują się lepiej. Może to tylko przeziębienie ? Zdrowia dla córeczki :*
-
nick nieaktualnyAmir współczuję, z każdej strony u Ciebie jakaś katastrofa. Mam nadzieję że w końcu się uspokoi i będą same dobre wieści. Szczerze to nawet nie znając ludzi łza się w oku zakręciła. Dziecko straciło mamę i nawet tata nie mógł odebrać i się zająć malenstwem. Przerażające.
Moja je mięso jak ma apetyt. Czasem nie zje na obiad ale na kolacje tak, czasem je samo mięso na obiad, czasem przez parę dni nie tyka mięsa. Moja je to na co ma ochotę i wtedy kiedy chce. To jest indywidualistka w każdej dziedzinie. Ale porcje raczej nie za duże... -
Moja Zosia średnio je mięso/- w zupce, ewentaulanie piratki, pulpety od święta. Parówki, rzadko dostaje, ale je aż jej uszy się trzęsą, kabanosów nie lubi. Uwielbia za to jogurty naturalne, skyry czy te lidlowe...
z kanapki zjadła zazwyczaj samo masło.
Potrafi zjeść 2 duże pomidory na raz.
Trzęsie się na gruszki i jabłka (aż chowam przed Nią, bo jak zobaczy to MUSI dostać)
-
Pewnie maly budzi się w nocy ze względu ze ja z cyckami jesteśmy blisko co tez się budzi w nocy ....
Amir okropna historia bardzo współczuje tragedia dla męża dla rodziny całej nawy sobie człowiek nie chce wyobrażać przez co przechodzą 😞
Symbolica tak jak piszesz nawet jeśli to covid to dobrze ze łagodnie przechodzą 😊
Malami to Jasiu ma apetycik 😊
Trochę spóźniona odpwiedz ale ja wczoraj miałam placki ziemniaczane z gulaszem a dizisaj mam od mamy gołąbki w sosie pomidorowym 🥰 -
nick nieaktualnyMonika mój syn jakiś czas temu też miał takiego krwiaka po uderzeniu, jakoś po tygodniu mu zeszło ale mówil że nie boli, no i jak Franek je to znaczy że jest ok 😉
Papapatka moja masło łyżeczką by jadła. J muszę chować bo stoi pod szafa i piszczy dopóki jej nie dam, z kanapek też wylosuje jak ma ochotę, czasem je sama kiełbasę z kanapek, pomidory też uwielbia ale nie bronię bo jeszcze mamy swoje- bez żadnych środków konserwujacych itp
Dzięki za odzew z obiadami. Teraz to już mam pomysly na co najmniej tydzień, no chyba że życie je zweryfikuje 😉
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy u Was też, ale w Poznaniu niektóre restauracje gotują "za darmo" lub "pół darmo". Oznacza to że liczą tylko za składniki i utrzymanie lokalu, ale bez opłaty za prace i przyrządzenie. Także ceny są bardzo spoko, ja korzystam czasami i odpuszczam gotowanie.
symbolica lubi tę wiadomość
-
Melissa and Doug. Ok 20zl a jest 4 plansze. Naklejki sa wykonane z takiej folii. Ostro wykorzystywane a sie nie porwaly. Tylko trzeba chowac i to potem poukladac spowrotem.
Wlasnie tez chce dzis zamowic jakies naklejanki/malowanki itp. Zeby chlopaki mieli cos nowego do roboty jak mnie nie bedzie. Cos polecacie? -
Tez mi się wydaje ze zamkną żłobki ...
No u nas Zofia ładnie chodziła lipiec i sierpień- bez żadnych chorób. Potem zaczęło się: więcej dzieci. I tak od września była najpierw 3 tyg w domu, potem tydzień w żłobku i 2 tyg katar, potem znowu tydzień w żłobku i tydzień katar, potem 2 tyg w żłobku i od dzisiaj katar 😱😱😱...
Kiedy to się skonczy?!