Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
ekstra
Chyba musze zrocic to samo bo mieszkamy 3 tyg. a w tym czasie drugi katar. I to taki delikatny wiec jakies wielkiej ibfekcji nie bylo. Z ta roznica ze nie mamy nawilzacza. cos musze kupic. Tylko nie z wysokiej polki bo w kolejce wydatkow bedzie rekuperator ktory mam miec ta funkcje. -
My też mamy wysoka wilgotność ( za wysoką), stare mury.. dużo wietrzę, dużo ogrzewamy ale i tak rano szyby mokre. Osuszacza elektrycznego w tym roku nie wyciągam bo Jacek go zdewastuje. Jedynie te zwykłe osuszacze na parapety niedawno dałam i zaczęły pracę bo jest dużo lepiej.
Monika to super wiadomość, że z Frankiem już ok ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 16:05
-
A możecie polecić urządzenie jakieś wielofunkcyjne? Takie które mierzy wilgotność i osusza albo nawilża (o ile takie są)? I jeszcze jakby oczyszczało powietrze to by było super... może pod choinkę sobie sprawimy.
Raczej u nas jest sinusoida z tym powietrzem, stary blok z płyty i mimo wietrzenia i rozszczelnienia okien raz woda się zbiera (przy praniu, gotowaniu) a raz wydaje mi się sucho jak wiór... -
Papapatka Philips takie robi tzn 2w1: nawilżacz + oczyszcz. Np. https://www.philips.pl/c-m-ho/oczyszczacz-i-nawilzacz-powietrza/combi
Osuszacze to raczej osobna sprawa. Ja mam dwa oddzielne urządzenia tzn osuszacz na allegro sprawiłam jakiś noł nejm ale mnòstwo pozytywnych komentarzy i chyba największa sprzedaź (zaok550zł rok albo dwa temu).. a oczyszcza mamy ten Eberg Purifa( ten sam model ma Warmtec). Staniały o połowę i tanie filtry ma, naprawdę dobry sprzęt, bez udziwnień ale efekt jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 22:46