Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas sie robi kluski z makiem i rodzynkami (ale w tym roku tez nie ma bo makowiec ) i racuchy drozdzowe. Reszta to ryby. Wigilia to moje ulubione swieto pod wzgledem kulinarnym. Uwielbiam ryby.
My spedzimy Wigilie z moja mama. Miala byc jeszcze siostra z rodzina ale wczoraj sie dowiedziala ze u nich w przedszkolu 3 dzieci ma szkarlatyne. Wiec wpadna do mamy jak my wyjdziemy zeby sie nie spotykac.
Zdrowych spokojnych Świąt dziewczyny Trzeci raz juz skladamy sobie zyczenia. -
Amir, zdrowia dla Kuby. Współczuję tych antybiotyków dziewczyny, no ale jak trzeba to trzeba.
Mój mały dostał pod choinkę (dokładnie to pod drzwi a stamtąd pod choinkę 😁)masę prezentów w tym kuchnię z Lidla i już 3ci dzień głównie gotuje 🙂.
Dzisiaj spadł śnieg. Cieszę się, że mamy ogródek i mogliśmy zaliczyć bitwę na śnieżki i lepienie bałwana 🙂.
5ty dzień izolacji mi leci, nie jest tak źle 😉.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 13:17
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Amir i Ruda zdrowia dla dzieci.
Malami to dobrze że dobrze znosisz ten covid i izolacje, przy swoim podwòrku to dla malego nieodczuwalne. U Ciebie dziś pòlmetek 👶❤️🥳 gratulacje, ale leeeci!!
U nas spokojnie, rodzinnie i na spacery wychodzimy jak nie pada gdy już jest ciemno, te lampki wszędzie mają swòj urok. Mały też coraz więcej mòwi i nazywa np. na siebie Jac, na siostrę Welka ☺️
Monika a Ty pochwał się też młodszą pociechą bo.Franek nam mignął pod choinką.. człowiek zapomina jakie to maleństwo było. 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 14:15
-
No u nas sie skończyło zapaleniem oskrzeli, katar mial taki ze się wyciągał z nosa jak makaron taka gesta galareta masakra, walczyliśmy prawie tydzień nie było poprawy, po antybiotyku 2 dni i zdrowe dziecko. Zaczął juz ciezko oddychać nie mieliśmy wyboru..
Co do prezentow maly dostal remizę z tut tut autek i w końcu mamy zabawke ktora sie bawi chociaż chwile hehe -
My dzisiaj ostatni dzień kwarantanny.
Jutro ja do pracy do dużego pokoju a mąż do przychodni z Zosia, niech ja oslucha cała No i zaświadczenie do żłobka potrzebne, żeby mogła iść po Nowym Roku...symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość
-
Ruda zazdro. Ja zawsze na koniec roku i po każdym kwartale i na początku mc mam jazdę w pracy...
mąż poszedł z Zosia do pediatry, jaka cisza i spokój w domu 😂...
niestety przez to siedzenie w domu Zosi załączyła się znowu mamoza na maxa. Eh.