Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika, tak, mamy te z pudełka Drona z Ikei i też wkłady z półką żeby małe książeczki stały na dwóch poziomach.
Szukałam pudełek tego typu w innych sklepach, ale wymiary nijak nie pasują.
Papapatka, jak się sprawdzają te wkłady z szufladami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 15:58
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Monika w sumie taki 4x2 kallax może potem służyć jako fajne miejsce do siedzenia, on dosyć głęboki, na gorze jakieś poduchy 🥰
Ja to mam manie przestrzeni i wywalam od zawsze z mieszkania co mogę. Wywalilam wersalkę, komodę, szafkebpod tv i szafę na rzecz jednego kallaxa. Marzy mi się segment bądź dom ale w tym roku kupiliśmy rod pod blokiem w dzierżawę. Zostajemy w tej lokalizacji na dłużej, stad remont u Zofii w pokoju. A meble jak coś będą z nami jeździć 🤷♀️ -
malami.91 wrote:Jaś dziś już bez temperatury, za to teraz moja kolej 😐. Czyżby jednak 👑? W poniedziałek robię test...
Ja na początku koronawirusa miałam temperaturę skacząca- od 36.6 do 37.5. Takie uderzenia gorąca- Zofia tak samo.
Mąża za to zwaliło z nóg. Ogólnie to 3-4 dni występują objawy od zakażenia średnio.... oby nie koronawirus... -
To dobrze Malami,trzymam.kciuki ,aby tylko nie to dziadostwo. A tak na marginesie jedną babeczka wiosna przechodziła w ciąży koronę i gdy urodziła jakoś w październiku/ listopadzie to u dziecka jeszcze były dostępne przeciwciała. 😯
https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/koronawirus-u-dzieci,koronawirus--kobieta-urodzila-dziecko-z-przeciwcialami-covid-19,artykul,36682256.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 20:47
-
Powiedzieli mi, że do 32h będzie wynik. Bardziej obstawiam, że będzie jutro. O dość późnej godzinie robiłam, bo pół dnia czekałam na teleporadę w POZ po skierowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 18:52
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Powiedzieli mi, że do 32h będzie wynik. Bardziej obstawiam, że będzie jutro. O dość późnej godzinie robiłam, bo pół dnia czekałam na teleporadę w POZ po skierowanie.
Zobaczysz kiedy będą, u mnie mężowi mówili ze po 48 h a jak zrobił w czwartek koło 16, to miał wynik w piątek pare minut przed 8....malami.91 lubi tę wiadomość
-
malami.91 wrote:Papapatka, jak Zosia odnajduje się na tej kwarantannie tzn. bez spacerów itd? Jak jej tłumaczysz, że nie możecie wychodzić?
Dużo patrzy przez okno, dużo jej tłumaczymy i jest ok. Ona nigdy nie wyrywała się na spacery... moje dziecko woli siedzieć w mieszkaniu, zwłaszcza teraz jak trzeba kurtkę zakładać... wiec dla niej to nie jest problem, dla Męża tez nie. Gorzej ze mną, psychicznie, bo nawet do głupiego sklepu bym się przeszła... a tak to tylko zamawiam przez Glovo z biedronki 🤷♀️.
Już na 28.12 po pracy (HomeOffice) planuje długi spacer. -
Papatka współczuje ja tez bym psychicznie ciezko znosiła takie siedzenie w domu. U nas Maksiu lubi spacery wiec pewnie tez byłoby ciezko 🤷♀️
Malami jak tam masz już może wynik ?? Jak się czujesz?
Jak tak dziewczyny szykowanie świat? Ja zrobiłam piernik i zaraz robię farsz do krokietów i pierogów -
My dzisiaj kruche ciasteczka w kształtach świątecznych zrobiłyśmy miały być pierniczki ale nie zdobyłam nigdzie już przyprawy więc wjechało kakao, i tak wyszły pyszota
Kornelek kończy się katar, mam nadzieję, że nie cofną mi jej jutro w żłobku bo mam ciężki dzień w pracy. Dzisiaj miałam urlop który miałam przygotować więcej ciast, no ale nie puściłam jeszcze małej do żłobka więc i tak ledwo udało mi się te ciasteczka zrobić