Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja też nie akceptowała smoczka, co więcej, żadne dziecko w naszej rodzinie nie akceptowało, teściowa maczała w cukrze i nie pomogło
Wczoraj mniej awantury przy zasypianiu bez cycka, czuje że codziennie będzie lepiej.
Dzisiaj rano jechałam do biura jak jeszcze spala więc rano też nie było. Zobaczymy jak to będzie dalej. -
Mój smoczek akceptował Ok 2-3 miesiące i odrzucił i koniec chodź żałowałam bo czasami by się przydał.
Ja mam piccolo brzoskwiniowego, 2 paczki chipsów 😅 i coś zamówimy na kolacje ale jeszcze nie wiemy co. Jutro jedziemy do teściów wiec dzisiaj nas czeka jeszcze pakowanie i chce upiec szarlotkę tak z posypka owsiana 😊
Pojechaliśmy z moja siostra i jej dziećmi dzisiaj Ok 10 do bawialni gojump żeby dzieci się wyszalaly a na miejscu okazało się ze awaria i nieczynne 😫😫 Maksiu kojarzy to miejsce bo był tam jakiś 3 razy i normalnie z radości biegnie do wejścia i tak się cieszy. Tak biedny płakał jak wsadzaliśmy go do samochodu smutny cała droge jechał aż mi serce pękło tak mi przykro było 😞
Kupiłam w pepco świecące balony, w biedronce kule dyskotekowo za 50% wiec była za 10zl wiec będzie impreza 😅 -
Mòj znowu często buzię nadstawia do jedzenia i chce być karmiony...😒 Wyrośnie z tego.
Co do.pieluch i pieluchmajtek dada to pepper jest niezawodny. Pudła i boxy itp. też za połowę ceny będą tylko w sobotę. ☺️
https://www.pepper.pl/promocje/wszystkie-pieluchy-i-pieluchomajtki-dada-50-taniej-344370Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 12:28
-
Symbolica dzięki za info wyślę w sobotę męża.😀
Ala chce byc samodzielna rozumiem...ale po każdym jedzeniu do przebrania...
Ja w Lidl kupiłam CIN CIN bezalkoholowy 😀 gyrosa robię i mamy jakieś słone przekąski 😀
Jutro sobie zamówimy jakiś obiad taki nasz zwyczaj że zawsze wychodzimy na obiad noworoczny ❤️ -
U nas Agatka różnie; kaszki i zupki ja jej musze podac, cala reszte zje sama.
Staram sie ja zachęcić ale przy 1-2 łyżce sie oblewa i krzyczy, ze mama ma karmić.
Zaczęłam cos nieśmiało kombinować z odpieluchowaniem, wczoraj 3 dzień i nawet spoko szlo; 3 razy zapytana czy chce siku, powiedziała ze tak, usiadła na nocnik i faktycznie zrobiła. Dzis tragedia, kolo 13 sie poddalam bo skonczyly mi sie czyste spodnie a pranie jeszcze nie wyschlo
Tez mamy ubrania po domu ( nawet szkoda je komentować ) i na wyjście -
My mamy pizze Giuseppe z Biedry 4sery ( teraz jest promocja na pizzę - drugą za 1zł) a teściowa rozmroziła swoje krokiety - pycha są. Do 12 w nocy nie umrzemy z głodu 😉 Jeszcze sernik do tego jeśli ktoś zechce i dupa rosnie.. a wypadałoby jakieś postanowienie noworoczne poczynić i wdrożyć 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 15:28