Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
amir wrote:Kuba rozrzuca tylko te guziki po całym pokoju
Jacek układa głòwnie lewą ręką, rysuje też głòwnie nią bo lepiej mu się kredkę trzyma, widelec/ łyzeczka też w lewej ręce przy jedzeniu.. czy tylko ja mam z dużym prawdopodobieństwem leworęczne dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2021, 19:09
-
Dziewczyny, któryś maluch ma uczulenie na bmk? Jak wyglądają zmiany skórne?
Wygląda na to, że i nas coś dopadło. Zaczęło się od krostek na plecach, teraz doszły przedramiona, uda. Oprócz krostek jest też kilka takich suchych różowych placków. Zaczęłam się zastanawiać czy to nie od mleka krowiego, bo od jakiegoś czasu mały pije szklankę dziennie. Nawet nie wiem czym to smarować, do tej pory żadnych problemów tego typu nie mieliśmy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2021, 19:46
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda ufff nie jest sam. 😉 Zobaczymy czy w przyszlosci tak będzie..
Malami moze to być alergia bmk.. najlepiej na jakimś forum na fejsie zapytaj, sfoć i Ci doradza najlepiej. Może też to być uczulenie jakieś.. na razie pòki co odstaw mleko na pròbę. -
Hmm te placki takie o kolorze łososiowym? To rzeczywiście może być bmk, ale jak teraz wyszło a pije od jakiegoś czasu to raczej nie to, moja alergolog - dermatolog twierdzi że jak alergia to w ciągu doby wyskakuje. A nie zmieniłaś czasem proszku do prania albo tego w czym kąpiesz?
-
Kuchnia za tę cenę to sztos.. szkoda, że w mojej nie widziałam. Gratki Ruda. Papatka ale jak Ty to przeniosłaś 😯
Ja tylko bluzę i samochodziki i ptaszka gwizdek.( Każde za ok 5zl) I tyle. + Pieluchy w pudełkach oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2021, 12:52
-
ruda90 wrote:Ja kupiłam tylko 2 paczki pampersów szkoda że nie mam innych kart Moja Biedronka a wy od kogo macie :p?
Byłam jeszcze raz i trochę tekstyliòw kupiłam za grosze. Piżamki, koszulki itp., ale nie było w czym wybierać za bardzo.
Bumbum a myślałam że już całkiem chciałaś odstawić tylko do czegoś dodawać.. w takim razie karmisz jak ja tylko, że ja dodatkowo wieczorem. Acha a będzie u Ciebie tylko do drzemki po powrocie do pracy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2021, 15:46