Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój miał ok. tydzień bez drzemek i myślałam, że tak już niestety zostanie, ale jednak wszystko wróciło do normy. Czasem pośpi fajnie np.1,5h jak wczoraj a dziś z 30min tylko. No ale zawsze to coś, chwila regeneracji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 19:37
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Mój ma teraz coś takiego, że się wkurza jak tv jest włączony, leci po pilota i wyłącza. To tak na zasadzie, że wszystko na przekór nam robi 😅.
Wcześniej przynosił pilota i chciał oglądać, to pozwalałam tak z 15min jednorazowo, ale nie więcej niż 2x dziennie.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda, tak, mój mówi przez sen. Wieczorem jak już śpi to mamy go na podsłuchu 😉.
Do nas łóżko powinno dotrzeć do końca tygodnia. Mam nadzieję, że jak mały się obudzi w nocy to po prostu mąż pójdzie się z nim położyć i skończą się wędrówki do naszego łóżka, bo ostatnio dosłownie śpi na mnie. Już tak pięknie spał u siebie, prawie całe nocki a teraz od kilku dni się budzi 24-2 i już do rana u nas 😐.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2021, 10:28
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
No właśnie dziewczyny jakie łóżka zamowilyscie ?
Mój ogląda bajki wieczorem przed kolacja Ok 20-30min ale nie codziennie bo jak mamy bardziej aktywny dzięki wrócimy z jakiegoś spaceru czy od babci czy z zakupie już późno i od razu kolacja to bajek nie oglądamy
Udało mi się dzisiaj w biedronce kupić klinikę weterynaryjna za 45zl z 200zl 😊 dosłownie 1 zabawka była, kosze puste. Musiałam dobrać jakieś rajtki żeby mieć 2 produkty żeby promocja wskoczyła -
Może i ja się zainspiruje...?
Ja chciałam takie a”la domek. Ale Zofii pokój, odnowiony 3 mc temu, pomalowany itp jest w prostokąt i mało miejsca wiec wpadłam na pomysł żebyśmy sypialnie swoją jej oddali a sami wzięli jej pokój. Nasza sypialnia jest w kwadrat, większa, bardziej ustawna. Powiedziałam o tym mężowi, trochę się zdenerwował 😅😂 -
Malami ciii może Ruda jeszcze nie wie 😉😘😄 ktòras będzie następna i być może to proroczy sen.
Łòzka macie jak ja po Wero na strychu. Fajowe są i nam 160cm do 9 roku wystarczyła, więc większe polecam.. potem przesiadka do normalnego - w dodatku mojego panieńskiego bo moi rodzice chcieli się go pozbyć a spałam w nim raptem 8lat i było w idealnym stanie. Do teraz jest wygodne a ma 21lat. Fasonem podobne do takiego, ale te boki niższe i ciemna tapicerka.
https://fashionmeble.pl/lozka-pojedyncze/7003-114404-intaro-a27-lozko-mlodziezowe-tapicerowane-80x200.html?gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fIKpiiVt8qNAIKkH54u1zHDFAFj4hkVv6Kcxiv_Y02gERTbpdW0IOLwaAoXMEALw_wcB
W materacu jest gąbka i nic przez tyle lat się z nią nie dzieje, jest mega wygodne i chyba sprawdza się teza, że kiedyś robiono wszystko na lata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 20:14
-
Ruda haha a robiłaś test?? 😂 😉
Wygląda fajnie łòzko, ale też super jest bo ściany się nie brudzą gdy dzieci śpią... tutaj nie widzę możliwości rozkładania a nasze można rozłożyć i spokojnie dwie osoby, na nawet trzy się na nim wyspią ( np. goście, kuzyni, kolezanki itp.) tyle, że połowa łòzka to wtedy dość twarda ( decha z cienką miękką wysciòlką, okazyjnie można spać..). Myslę że gdzieś jeszcze produkują takie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 21:26