Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja pochwalę się swoim brzuszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb704ee432a5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 12:50
ruda90, MałaMała, magdaaa88, Pepper, Papapatka, Kropeczka85, ej_est, Nadzieja22, empiq, baranosia, kjt91, essentiel lubią tę wiadomość
-
Matko jakie Wy wszystkie chudziny!!! Ja stąd uciekam!!!!!!!
Nati ja też mam bardzo bujne sny i dziwne. Na szczęście czasem są przyjemne np.etotyczne. Takich gdzie się budziłam roztrzęsiona i wmawiałam sobie, że to tylko sen też miałam kilka. Nic przyjemnego
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Matko jakie Wy wszystkie chudziny!!! Ja stąd uciekam!!!!!!!
Nati ja też mam bardzo bujne sny i dziwne. Na szczęście czasem są przyjemne np.etotyczne. Takich gdzie się budziłam roztrzęsiona i wmawiałam sobie, że to tylko sen też miałam kilka. Nic przyjemnego -
Ewelcia85 wrote:Kropeczko za chwilę zadna z nas chudziną nie będzie
Ja całe życie jestem w ciazy- tej spożywczej no, ale niestety geny i choroby typowo powodujące tycie nie pomagają. Jem dużo mniej i rozsądniej niż szczupłe dziewczyny i co z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 20:16
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Powiedziała ta co urodziła dwójkę dzieci, a ostatnie 9 miesięcy temu , a wygląda jak wygląda nawet jak przytyjesz to zaraz będziesz znów chudzinką :*
Ja całe życie jestem w ciazy- tej spożywczej no, ale niestety geny i choroby typowo powodujące tycie nie pomagają. Jem dużo mniej i rozsądniej niż szczupłe dziewczyny i co z tego
-
Jutro szoruje na 9:40 na usg genetyczne :o trochę się boję, może to dlatego że ostatni raz widziałam malucha 16.07.. i na grupie facebookowej dziewczyny ciągle piszą o poronnych sytuacjach
Dodatkowo sobie sama napedzilam stracha bo kupilam detektor tętna AngelSound ... No i ciężko mi wybadać tętno bąbla, raz złapałam na dosłownie chwilkę, ale ruszyłam detektorem i dupa blada z tego wyszła. A dziś próbowałam znowu i tak szukałam i szukałam i nic. Niegrzeczne to moje dziecię :pEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
Imagination trzymam kciuki! Daj znać po wizycie :*
Imagination lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ja zaczynam dzisiaj 11 tydzień
Powodzenia na wizytach.MałaMała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże dziewczyny nie wiem co się dzieje.
Sekundy dzieliły mnie od tego żebym padła jak długa w tramwaju. Wysiadłam na pierwszym lepszym przystanku i osunęłam się na ziemie i tak siedziałam chwilę. Przestraszyłam się, od piątku idę na urlop.
Do tego męczy mnie kaszel i boli głowa, nie wiem czy to nie przez zatoki takie problemy.
Teraz siedzę w pracy i słowo siedzę jest tutaj odpowiednie bo nawet głową nie mogę ruszyć w prawo, czy lewo bo mi się kręci i słabo mi jest... -
No z maluchem wszystko dobrze, całe 5,7 cm szczęścia i serce walące 175 ud/min więc bije jak dzwon. Nosek jest , NT 1,5mm. Więc chyba póki co nie mam się czym martwić , uffff
Nadzieja22, MonisiaK, malami91, kjt91, Pepper, Ewelcia85, ruda90, baranosia, MałaMała, Lady_E, Grzechotka2, essentiel lubią tę wiadomość
-
Ruda ja od dawna smaruję się olejem kokosowym, od ciąży zamiennie z olejem ze słodkich migdałów