Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:Boże dziewczyny nie wiem co się dzieje.
Sekundy dzieliły mnie od tego żebym padła jak długa w tramwaju. Wysiadłam na pierwszym lepszym przystanku i osunęłam się na ziemie i tak siedziałam chwilę. Przestraszyłam się, od piątku idę na urlop.
Do tego męczy mnie kaszel i boli głowa, nie wiem czy to nie przez zatoki takie problemy.
Teraz siedzę w pracy i słowo siedzę jest tutaj odpowiednie bo nawet głową nie mogę ruszyć w prawo, czy lewo bo mi się kręci i słabo mi jest...
Ja się nie smaruje niczym póki co. Wszystko mi smierdzi. Dalej wymiotuje. -
nick nieaktualny
-
Niestety Dziewczyny...
Maz nie moze wyrwac sie z pracy jutro na godzinke na prenatalne (chociaz obiecal kierownikowi ze wroci i jeszcze odrobi ten czas)-pracuje ciezko fizycznie , a ten gnoj.k taki !!! :'( nie mam slow (koles w wieku meza) ehhh :'(Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:36
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Niestety Dziewczyny...
Maz nie moze wyrwac sie z pracy jutro na godzinke na prenatalne (chociaz obiecal kierownikowi ze wroci i jeszcze odrobi ten czas)-pracuje ciezko fizycznie , a ten gnoj.k taki !!! :'( nie mam slow (koles w wieku meza) ehhh :'(MałaMała lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
MonisiaK Biedulka Idź na L4 odpocznij. Miej wszystko gdzieś leż plackiem na kanapie należy nam się
Ruda90 Ja zaczynam się smarować od jutra. Wieczorem będę smarować się Pharmacerisem a z rana oliwką. Zobaczymy czy zadziała
Małamała No co za ped.. Ja bym wzięła na żądanie. Jak szef jest taki to ja też a co. Mój mąż pracuje u wujka i to jest dla nas teraz duuuży plus. Bo wujek rozumie wszystkie wizyty itp. Wie ile się staralismy i co przeszliśmy.
Ja wczoraj miałam płaczący dzień. Byle co mnie doprowadzało do łez...
Dzisiaj mój mąż pojechał w delegację na tydzień. Ojjj ciężko mu było się z nami rozstać. Mówi że jak teraz tak mu ciężko co będzie jak maluszek już będzie na świecie. Delegacje są ciężkie. Najgorsza do tej pory była ta do Indonezji jak nie miałam z nim kontaktu 12h bo tyle trwały loty. A szykuje mu się nastepna tam... Ojj nie wiem jak to zniosę. Ale taka praca niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 13:00
MałaMała lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dorota3 , tak on nie ma dzieci ani nikogo, swoj slub odwolal pol eoku przed bo SLUB KOLIDOWAL MU Z PRACA!! Taki gnojek !
A prezes siedzi z prezesowa i nawet nic nie wiedza...
Nasz 1maluszek ...
Ale to Maz mowil ze odrobi ze zostanie ta godzine dluzej itd... NIE!
12/02/2019
SZYMEK
-
Lady_E wrote:MonisiaK Biedulka Idź na L4 odpocznij. Miej wszystko gdzieś leż plackiem na kanapie należy nam się
Idę dziś do lekarza i biorę l4 na 3 dni bo od piątku już mam urlop. W pracy kierownictwo wie o ciąży i już powiedziałam, że się źle czuje i nie ma problemu.
Dzidzia najważniejsza, zwłaszcza, że poprzednią ciąże cały zespół ze mną przeżywał jak było puste jajo...
Teraz wie tylko Kiero i Lider a reszce powiem po urlopie...Pepper lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:Dziewczyny smarujecie się już jakimś specyfilami ujedraniajcymi ?
magdaaa88, Karola94c lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, robiłam badania, bo w czwartek mam wizytę. TSH wyszło mi 0,009 uIU/mL. wartości referencyjne dla kobiet w ciąży
pierwszy trymestr -
0,33 do 2,5 uIU/ml
drugi trymestr -
0,35 do 3,0 uIU/ml
trzeci trymestr -
0,21 do 3,0 uIU/mlWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:hej dziewczyny, robiłam badania, bo w czwartek mam wizytę. TSH wyszło mi 0,009 uIU/mL. wartości referencyjne dla kobiet w ciąży
pierwszy trymestr -
0,33 do 2,5 uIU/ml
drugi trymestr -
0,35 do 3,0 uIU/ml
trzeci trymestr -
0,21 do 3,0 uIU/ml
Jaka dawkę tyroksyny bierzesz? Moja endo mówiła, zeby sie nie przerazić jak zrobie badania i TSH będzie bardzo niskie, bo beta hcg moze fałszywie zaniżać TSH. -
nie biorę żadnych leków. NIgdy nie miałam problemów z tarczycą, a dotychczasowe wyniki we wczesniejszych ciążach wychodziły prawidłowo
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019