Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Dziewczyny!
Mi od rana bleeeee... jakby Malenstwo czulo ze bedzie znow podgladane hehehe
W reku woda a w torebce biszkopty hehehe...
Ewelcia_85 moze zimne oklady by pomogly ??? Albo kark ochlodzic...
Bumbum to extra ze takie wyniki ja tez mam stres jak to dzis bedzie... no i ide na NFZ ... mam cicha nadzieje ze poznam kto tam zamieszkal w brzuszku ))12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybumbum wrote:U mnie jeszcze nie było możliwe zobaczenie płci, lekarz powiedział, że nie ma opcji. Także jeszcze poczekamy
Ponoć rozpoznawanie płci wcześniej jest strzałem. Ale chciałabym już wiedzieć męża brat też spodziewa się dziecka, mają ciążę młodsza o 10 dni i wiedzą już na 100 % że chłopak- wyszło w testach ż krwi. -
Witamy się w 2 trymestrze
Powiem wam że czas mi zapierdziela. Dopiero co zobaczyłam 2 kreski a ty juz 14tc.
My idziemy za tydzień na wizyte i mam nadzieje że maluszek się pokaże Zobaczymy czy przeczucia co do chłopaka się potwierdzą czy nie
Ja dzisiaj sprzątam sypialnię. Szafę komodę toaletkę. Bo burdel się zrobił Męża nie ma to nie będzie mi się kręcił pod nogamiEwelcia85 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Cześć dziewczyny, ja wizyta dopiero za 15 dni ... mi czas szybko też leci ale im bliżej wizyty tym wolniej hehe . U mnie na 95% chłopak, a wcinam słodkie, a słodkie na dziewczynkę tak ?14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
bumbum wrote:U mnie jeszcze nie było możliwe zobaczenie płci, lekarz powiedział, że nie ma opcji. Także jeszcze poczekamy
Ja się nie pytałam o płeć, ale mi lekarz sam z siebie powiedział, że w 16tc będzie mógł już powiedzieć. Gorzej jak się źle ułoży to trzeba będzie czekać 4 tygodnie do kolejnej wizyty.[/url]
[/url] -
Karola94c wrote:Cześć dziewczyny, ja wizyta dopiero za 15 dni ... mi czas szybko też leci ale im bliżej wizyty tym wolniej hehe . U mnie na 95% chłopak, a wcinam słodkie, a słodkie na dziewczynkę tak ?
Ja całą pierwszą ciążę nie mogłam patrzeć na słodkie, a urodziła się dziewczynka. -
kjt91 wrote:Czas tak szybko zasuwa za 1,5 tygodnia znowu mam wizytę, a wizyty we wrześniu to już będą badania połówkowe szok ani się obejrzę, a będzie listopad i w końcu pójdę na L4
Ja też po listopadzie chce na L4 choć przyznam, że teraz tez bym już chętnie odpoczela -
Bry
Zaczynamy 16 tc
Pójście na zwolnienie było strzałem w dziesiątkę. Jestem spokojna, zrelaksowana.
Chyba skocze prywatnie na usg, bo 2 msce miedzy prenatalnym a polowkowym to dla mnie za długo. No i ciekawa płci jestem -
Dzień dooobry!
Mam dziś dzień z serii płaczliwych. Łzy leciały mi ciurkiem robiąc śniadanie, nawet nie mam pojęcia z jakiego powodu A mąż szczęśliwy, bo tą ciążę przechodzę może i gorzej fizycznie, ale nie mam takich wahań nastroju. Jestem dużo spokojniejsza, wtedy ciągle chodziłam zła jak osa. Myślę, że też dlatego, że teraz szybko zeszłam na L4 i oszczędziłam sobie masę stresu❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
Jestem Dziewczyny !!
Juz po czekam na autobus
Ale jestem szczesliwa, b.sie ciesze!
Wszystko ok!
Maluszek zdrowy, wyniki ok ryzyko malusienkie. Pani doktor powiedziala ze choc nie daja tam na nfz zdjec malca to chociaz moge tel sobie zrobic jego,zdjecie dla Meza (bo mialam gotowy tel )
Wiec juz teraz czekam na wizyte u mojego gina ktora mam 22sier.
Aaaa!!! I najwazniejsze!!!
Prawdopodobnie bedxie MALY SZYMONEK ))))) !!!Ewelcia85, essentiel, Pepper, Lady_E, Pau.Em, ej_est, Kropeczka85, SiSi111, Dorota3, baranosia, bumbum, Papapatka, Nadzieja22, Jonesey, kjt91, MonisiaK, Karola94c lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Pau.Em wrote:Boziu na styczniowkach jednej mamie odeszły wody:( czytam i jestem przerażona:(