Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:No ja też wreszcie czuje się jak normalny człowiek a tak w ogóle to coś bym zmieniła w mieszkaniu tylko jeszcze nie wiem co ...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Kurde ja też już myślę co ty zmienic. Na razie kupujemy nowe meble do sypialni. I stół do kuchni. Może kafelki w przedpokoju zmienimy...
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Co to znaczy zabezpieczyć się na basenie? Sama marzę o wizycie na basenie, ale miałam ostatnio infekcję bakteryjną i to mnie hamuje...
Doktor powiedział zeby kupić sobie w aptece maść clotrimazolum wysmarować nią tampon (nie żałować maści ) i zaaplikować tam gdzie jego miejsce po wyjściu z basenu wyciągnąć i wyrzucić -
hej wszystkim ja mam za soba ciezki tydzien i podczytywalam was tylko, nawet nie mialam sily sie udzielac. ogolnie u mnie wszystko wporzadku, po prostu za duzo stresu w pracy i w ogole ehh
ja postanowilam isc za tydzien w srode prywatnie na USG bo ta niepewnosc mnie wykancza, planowo usg mialam miec dopiero 17.09 ale nie ma opcji zebym tak dlugo czekala tym bardziej ze no kompletnie nie czuje tej ciazy i juz sobie wkrecam ze pewnie dziecko nie zyje a ja nawet nic nie wiem ehhhhhh
Kropeczka85 no dajze jakis znak! od 2 godzin wchodze i odswiezam i czekam na wiesci od ciebieKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:ej_est dzięki za tipa
Zastanawiam się nad kupnem nakładki na pasy samochodowe - a Wy jak jeździcie? Zapinacie pasy?bumbum lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za kciuki :*
Ja niestety niewiele wiem!
Oprócz tego, że to kolejna przeuparta córka!
Najpierw przez brzuch ją cisnął, potem dopochwowo próbował tracąc przez pół godziny i nic! Nie chciała się odbrocic do badania i koniec! Pobrali krew na pappa i mam przyjść w sobotę.
Uparciucha jakich mało!
Nie jest za duża jak to od początku było. Ma tylko 5cm. I serduszko bije bardzo szybko, na granicy prawidłowego bo aż 180 uderzeń na minutę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 16:29
Jonesey, Ewelcia85, Lady_E, MałaMała, KaroKaro, Pepper, Mamusiagusia, ruda90, Dorota3, Nadzieja22, SiSi111, essentiel, MonisiaK lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Dziękuję Dziewczyny za kciuki :*
Ja niestety niewiele wiem!
Oprócz tego, że to kolejna przeuparta córka!
Najpierw przez brzuch ją cisnął, potem dopochwowo próbował tracąc przez pół godziny i nic! Nie chciała się odbrocic do badania i koniec! Pobrali krew na pappa i mam przyjść w sobotę.
Uparciucha jakich mało!
Nie jest za duża jak to od początku było. Ma tylko 5cm. I serduszko bije bardzo szybko, na granicy prawidłowego bo aż 180 uderzeń na minutę.
ale super czyli dziewczynka! czy mi sie wydaje czy sporo dziewczyn tu u nas na watku?
wiesz Kropeczka nie ma reguly, ja tez jak sie urodzilam bylam malenka (ponizej normy), ale pielegniarka sie smiala, ze jestem zywotna i szybko nadrobie i co? i teraz jestem babka 178cm i do malych i watlych nie naleze takze poki sie miesci w granicach normy to badz dobrej mysli i nic sobie nie wkrecaj taka jej uroda widocznieKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak córka na 99%.
Penisa z tego na pewno nie będzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb0c20c4eb59.jpg
zresztą NUB też wygląda dziewczęco typowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 17:52
kjt91, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Kurcze właśnie co że stracistella? Może ma ktoś do niej nr albo jakiś inny kontakt?
Była aktywna bardzo, a teraz całkiem zamilkła. Mam nadzieję, że wszystko u niej ok!
Może dziewczyny, które są w grupie na fb mają do niej jakiś kontakt? -
Ewelcia85 wrote:O co chodzi z NUB ? Jak sprawdzić płeć?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Wpisz sobie teoria NUB w necie i poczytaj. Międzyinnymi mamaginekolog o tym pisała. Musi być odpowiednie zdjęcie dziecka z boku zrobione z uchwyceniem wyrostka płciowego. Niewiele lekarz jeszcze to potrafi .
-
Straciatellaa wrote:Hej kochane, żyję. Ledwo, ale żyję.
Minęły mi mdłości jakiś czas temu, a teraz masakra - wymiotuję od kilku dni.
Jutro mam wizytę u gin, mam nadzieję że wszystko dobrze z fasolką i te wymioty to przez upały....
Później Was nadrobię, póki co jestem u rodziców gdzie zasięg średni.
Ściskam,
No w koncu !!!
A my sie martwilysmy !!!!!
12/02/2019
SZYMEK