Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pau.Em wrote:Boziu na styczniowkach jednej mamie odeszły wody:( czytam i jestem przerażona:(🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyKarola94c wrote:Cześć dziewczyny, ja wizyta dopiero za 15 dni ... mi czas szybko też leci ale im bliżej wizyty tym wolniej hehe . U mnie na 95% chłopak, a wcinam słodkie, a słodkie na dziewczynkę tak ?
No nie wiem. W pierwszej ciąży nie mogłam patrzeć na slodkie i co? I wyszły dwie dziołchy . Teraz slodkie mi smakuje to moze chłopak? -
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Jestem Dziewczyny !!
Juz po czekam na autobus
Ale jestem szczesliwa, b.sie ciesze!
Wszystko ok!
Maluszek zdrowy, wyniki ok ryzyko malusienkie. Pani doktor powiedziala ze choc nie daja tam na nfz zdjec malca to chociaz moge tel sobie zrobic jego,zdjecie dla Meza (bo mialam gotowy tel )
Wiec juz teraz czekam na wizyte u mojego gina ktora mam 22sier.
Aaaa!!! I najwazniejsze!!!
Prawdopodobnie bedxie MALY SZYMONEK ))))) !!!
Gratuluje świetnych wieści z wizyty super!
Ja tez juz po. Wszystko ok. Krawiaka juz praktycznie nie ma jakie bardzo niewielkie resztki pozostały. Dzidziol rośnie, ma sie dobrze, ruszał sie słodko na USG
Dostałam jakieś globulki na ta moja infekcje i o dziwo nie dostałam zakazu chodzenia na basen (wręcz doktor zachęcał) ale następnym razem mam sie zabezpieczyć wszystkie wyniki dobre tylko mocz troche słaby, ale to chyba wina zle pobranej próbki tak myśle...dostałam żurawit i urosept i powinno być dobrze.MałaMała, Ewelcia85, essentiel, bumbum, Papapatka, Nadzieja22, Jonesey, Pepper, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Okropieństwo. Biedna Kobieta. I to jeszcze drugi raz. To niesprawiedliwe.
Mała gratuluję!!!
Ja mam na 13:40 i już się cała telepie. Jak wiecie od początku tej ciąży wszystko było nie halo, żaden lekarz szans na powodzenie nie dawał, więc mam obawy czy teraz nie wyjdzie co... Proszę o kciuki.MałaMała lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
ej_est wrote:No nie wiem. W pierwszej ciąży nie mogłam patrzeć na slodkie i co? I wyszły dwie dziołchy . Teraz slodkie mi smakuje to moze chłopak?
no właśnie ja w pierwszej ciąży wcinałam słodkie i wyszła córka !. Teraz znowu wcinam, więc może takie uroki ciąży mojej
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Kocham dobre wieści
A mnie dzisiaj naparza lewy jajnik. Albo coś tam koło jajnika. Miałam sprzątać a leże bo kurde co zacznę to boli. Chyba maluszek chce poleżeć
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyKarola94c wrote:no właśnie ja w pierwszej ciąży wcinałam słodkie i wyszła córka !. Teraz znowu wcinam, więc może takie uroki ciąży mojej
To ciekawe co będziemy miały bo z ja teraz tez wcinam slodkie.
A ogólnie chciałabyś druga córę czy chłopca? Czy jest ci caaaaalkowicie obojętne? -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Okropieństwo. Biedna Kobieta. I to jeszcze drugi raz. To niesprawiedliwe.
Mała gratuluję!!!
Ja mam na 13:40 i już się cała telepie. Jak wiecie od początku tej ciąży wszystko było nie halo, żaden lekarz szans na powodzenie nie dawał, więc mam obawy czy teraz nie wyjdzie co... Proszę o kciuki.
Kciuki &&
Bedzie super!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
ej_est wrote:Gratuluje świetnych wieści z wizyty super!
Ja tez juz po. Wszystko ok. Krawiaka juz praktycznie nie ma jakie bardzo niewielkie resztki pozostały. Dzidziol rośnie, ma sie dobrze, ruszał sie słodko na USG
Dostałam jakieś globulki na ta moja infekcje i o dziwo nie dostałam zakazu chodzenia na basen (wręcz doktor zachęcał) ale następnym razem mam sie zabezpieczyć wszystkie wyniki dobre tylko mocz troche słaby, ale to chyba wina zle pobranej próbki tak myśle...dostałam żurawit i urosept i powinno być dobrze.
Co to znaczy zabezpieczyć się na basenie? Sama marzę o wizycie na basenie, ale miałam ostatnio infekcję bakteryjną i to mnie hamuje... -
bumbum wrote:Co to znaczy zabezpieczyć się na basenie? Sama marzę o wizycie na basenie, ale miałam ostatnio infekcję bakteryjną i to mnie hamuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 13:14
25.01.2019 cc
-
Kropeczka85 wrote:Okropieństwo. Biedna Kobieta. I to jeszcze drugi raz. To niesprawiedliwe.
Mała gratuluję!!!
Ja mam na 13:40 i już się cała telepie. Jak wiecie od początku tej ciąży wszystko było nie halo, żaden lekarz szans na powodzenie nie dawał, więc mam obawy czy teraz nie wyjdzie co... Proszę o kciuki.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze , trzymam kciuki !Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
A ja moje drogie jestem z siebie dumna , mam czyściutkie okna i pachnące, wyprasowane firanki
Ja jestem z tych dziwnych bo uwielbiam sprzątać i dzisiaj to normalnie w swoim żywiole byłam gdyby nie to ze brzuch zaczął mnie trochę ciągnąć to jeszcze łazienkę bym doprowadziła do kultury a tak musi czekać do jutra .malami91, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:A ja moje drogie jestem z siebie dumna , mam czyściutkie okna i pachnące, wyprasowane firanki
Ja jestem z tych dziwnych bo uwielbiam sprzątać i dzisiaj to normalnie w swoim żywiole byłam gdyby nie to ze brzuch zaczął mnie trochę ciągnąć to jeszcze łazienkę bym doprowadziła do kultury a tak musi czekać do jutra .
U mnie okna też lśnią . Zaraz biorę się za resztę mieszkania. W końcu czuję przypływ energii .Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
malami91 wrote:U mnie okna też lśnią . Zaraz biorę się za resztę mieszkania. W końcu czuję przypływ energii .
Lady_E lubi tę wiadomość