Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś szaro, buro, halny wiatr i deszcz - siedzimy w domu. Jacek ciągle chodzi spać i jestem mu za to wdzięczna. Chodzi za to spać ok 21 i mi to pasuje.
Kornelko 100lat, zdrowia i dużo powodòw do radości każdego dnia 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 20:10
bumbum lubi tę wiadomość
-
Malami zazwyczaj śpi 2-2,5h i chodzi spać tak przed 21 a wczoraj wyjątkowo poszedł przed 22 bo wstał przed 16
Ja kupiłam trochę ubranek w zarze na promocji na wiosnę latoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 23:24
malami.91 lubi tę wiadomość
-
A ja lekkiego zwrotnego szukam wòzka do 25kg nosnosci (!) do auta. Chyba na używanego Hauck się zdecyduję. W moim wysokogabarytewej cięzaròwce kòlko wypada, złamała się plastikowa zębatka i dokupiłem mam nadzieję, że dobrą i dam radę naprawić - siara jak cholera jak mi to kòlko wypada.. a jak nie to kòlka nowe dokupię..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 11:34
-
Moja to nie lubi wózka, nigdzie z nią w wózku nie chodzimy oprócz powrotu ze żłobka - wie, że jedzie do domu i jakoś wytrzymuje chociaż często dojeżdżam na wkurzeniu :p a mam chyba z 7 minut drogi... 😆
U nas też dzisiaj fest zimno i śniegu napadało w nocy chce już wiosenke🌳🌞🍃 -
Dobrą zębatkę zamòwiłam a zamawiałam na oko nie mierząc. Pasuje i kòłko juz nie wypada. Brawo ja 💪🙂 "Naprawa" by mąż to było przełożenie kòl tylnych na przòd 😡🤐 choć w domu nie mogę narzekać bo złota rączka z niego.. ech. Ja myslałam też nad rowerkiem. W sumie mamy tyle rowerkòw przedpotopowych ( taki z rączką ròwnież i nienowy biegowy drewniany ostatnio wujek przyniòsł) ale one są niezniszczalne. Wolę wòzek, zawsze jest gdzie zakupy wrzucić.. młodego nie chce do tych siodełek i koszykòw wòzkowych
( nie trawię jak ktoś tam dziecko w butach wrzuca) bo tam kiła i mogiła. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 11:11
-
O Bumbum widzisz może to być objaw, jak najbardziej.
Ruda może to to samo,jakaś alergia?
Kupiłam nowy super wòzek i aż się boję zapeszać bo w niewiarygodnie niskiej cenie. Pochwalę się jeśli przyjdzie. Kazałam na vinted wstawić bo tam najpewniej w razie czego jeśli chodzi o zwrot kosztòw.
-
Dziewczyny, Zosia znowu chora 😭 była 1,5 tyg w domu dwa dni w żłobku i od nowa gesty katar przy kichnięciu do brody 😭😭😭... po tym covidzie w grudniu po prostu choroba z choroba 😭😭😭.... co robić?! W nocy przeszkadza jej spać śpi jedynie dobrze w wózku w pozycji siedzącej. Ja już nie mam sił ani z Mężem nie możemy zbytnio brać l4 w pracy, pomocy żadnej z nikad. Myśle poważnie nad opiekunka ale to są koszty ze szok 😭
-
Papapatka, ojej, współczuję 😔.
U nas od 3 tygodni 5ki dają popalić. Dziąsła ciągle opuchnięte, najpierw na dole, teraz na górze, zębów póki co nie widać. Ciekawa jestem ile to potrwa.
Ogólnie mały jest ostatnio przekochany. Zaczyna się chyba wczuwać w rolę starszego brata, wyciąga jakieś stare zabawki i mówi że to "dla bobo". Przytula się do brzucha, głaszcze, daje buziaki. Ciekawe ile on z tego wszystkiego rozumie tak naprawdę. No i buzia mu się nie zamyka🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 21:33
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021