Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zazwyczaj zamawiam z Darbut.
Jadę dzisiaj do biura (i cały tydzień). Zosia została z Mężem w domu jeszcze po ma kaszel po infekcji. Już końcówka choroby mam nadzieje. Ciekawe jak sobie poradzą bo ostatnio ta jej mamoza jest przerażająca... ☹️ -
ruda90 wrote:Papatka i jak było ?
Dzięki ze pytasz. Średnio, leciały bajki. Jak coś to w szafie mamy zabawki nowe na czarna godzinę, może jutro się przydadzą. Jeszcze ma lekki katar. Nie wiem czy od środy pójdzie do żłobka, zwłaszcza ze w sobotę mamy druga cześć urodzin -
Zrobiłam Małej panel pediatryczny, żeby zobaczyć jak alergia na białko jajka. I wyobraźcie sobie, że wyszła wysoka (4 klasa) alergii na soję... Nie wiem co o tym myśleć, bo raczej nie ma objawów tzn. czasami jak mi brakuje mleka krowiego to robiłam kaszkę na sojowym i było ok 🤔 poczytałam o tym i okazuje się że soja reaguje krzyżowo na brzozę a ja jestem uczulona na dosyć mocno na brzozę. Czytałam też że można być uczulonym tylko na zimny napój sojowy tzn nie poddany obróbce termicznej. W weekend zobaczę czy reaguje na nie podgrzany napój. W przyszłym tygodniu wizyta u alergologa, zobaczymy co powie.
-
Sto lat dziewczyny! Rośnijcie zdrowe i mądre :*
U nas katar. Franek od poniedzialku. Alicja wczoraj. Biedna bo jej to w gardle siedzi. Przez nos malo co idzie. Rano zwymiotowala to chociaz sie odetkalo bo sie dlawila.
Plame pokazywalam pediatrze na teleporadzie. Mowi ze zmiana przebarwieniowa. Nic pilnego ale zeby pokazac dermatologowi.bumbum lubi tę wiadomość
-
Paulina, trochę zazdroszczę, bo u nas drzemki to już tylko wspomnienie. Bałabym się tylko do której będzie szalał jak się tak wyśpi 🤭.
Bumbum, wszystkiego naj dla córeczki 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 16:35
bumbum lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021