Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Można dokupić takie dodatkowe barierki, więc to nie jest duży problem:
https://www.google.com/search?q=barierka+do+%C5%82%C3%B3%C5%BCka&oq=barierka&aqs=chrome.1.69i57j0i433l2j0l2.3683j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=_EKcrYJzAJKurrgSPhKvABQ9:0Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 12:07
-
Jedzą Wasze dzieci makrele? Jacek bardzo polubił pastę z niej z jajkiem i cebulą + olej lniany i majonezu trochę ( cebulę raczej mu wyciągam bo grubo kroję). Weronice nie dawałam ( chyba też nie chciała nawet) i efekt taki, że nie je takich rzeczy jak pasztety, pasty ròżne, sałatki..
Ale śnieżyca za oknem 🌨️🌨️🌨️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 10:19
-
Bumbum niepolecane ze względu na sòl a nie na to że niezdrowe. W wieku dwòch lat nie mam oporòw żeby dwa razy w tygodniu zjadł na śniadanie. To co nauczymy jeść do 3 roku życia zostanie już z nimi na zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 11:00
-
W sumie mam w lodówce, dzisiaj jej podam:)co do wędzonego to czytałam, że nie tylko sól, ale też proces wędzenia nie jest za zdrowy.ale wiadomo, od czasu do czasu nie zaszkodzi makrela ma dużo omega 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 11:30
-
Bumbum no właśnie doczytalam że to wędzenie jest niezbyt zdrowe bo coś tam się wydziela i trzeba ograniczać ich spożycie. Jacek jak je kanapkę to komentuje tam przede wszystkim jajko ktòre uwielbia. Ja robię pastę jak wyżej, ale mozna też serek biały dodać i też jest pycha. Ja daję czasami kanapkowy taki smarowania bo zawsze mamy w lodòwce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 11:49
-
Ja robię czasem pastę z łososia wędzonego i serka śmietankowego. Palce lizać 🙂. Makreli nie dawałam jeszcze, bo ogólnie bardzo rzadko kupuję. Ostatnim razem była tak słona, że przełknąć nie mogłam i jakoś się zraziłam. Muszę spróbować znowu, może z innego sklepu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 19:26
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Najlepsza z pokrojonym w kostkę ugotowanymi jajkami na twardo (daję 4-5szt. na całą rybę) + cebula. Ale co kto lubi 🙂 Bumbum no widzisz 🙂
Malami wypròbuję kiedyś też te brzuszki z łososia jak napotkam świeże.
Udało się komuś przez ministerialną platformę podatki gov złożyć pita wspòlnie z mężem? Bo mnie wywalało na drzewo ( po głębokim namyśle) najpierw na pròbie uwierzytelnienia małżonka i chyba za 15 razem zaskoczyło a następnie przy wysyłaniu pita chciałam podejrzeć - PRACE
SERWISOWE.. po wysłaniu też nic się nie dzieje tylko guziki znikają.. A to już trzeci dzień kiedy powinno.im chodzić wszystko na tip top.. ech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 22:34