Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
To CRP takie na pograniczu wirus-bakteria. Mówi się że wirusy podnoszą tak do ok.50... Żadnych innych objawów poza temp. nie ma? U nas przy covidzie mały gorączkował 3 dni bez innych objawów, ale kurde, to może być wszystko...♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja bym poczekała jeszcze,organizm walczy, mobilizuje się, gorączka to dobry objaw wbrew pozorom. Temperatura pròbuje wybic patogen, cokolwiek to jest. Obserwuj gardło, skòrę.
Jacek jak miał 6tygodni też mi tak gorączkował bez innych objawòw.. nie wiem jakie te crp miał ale lekarze w szpitalu byli zgodni że "jakiś wirus".. do dziś nie wiem jaki bo innych objawòw nie miał.
Gdybyś chciała jutro ( w niedzielę!) Crp powtòrzyc dla spokojności to jest miejsce w Krakowie gdzie możesz to prywatnie zrobić: Kraków ALAB laboratoria, KRAKÓW ul. 29 listopada 155c
Do 14.00
Lepiej jednak zadzwonić i się upewnić czy tak jest. Wg tej strony jest to możliwe:
https://www.badania-medyczne.pl/badanie-krwi-sobota-cennik/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2021, 22:49
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Szkoda, że mąż spanikował bo jeśli to wirus to zupełnie niepotrzebna interwencja, a ktòra ja tylko oslabi. 😒 Nawet jeśli jej spadnie temperatura to nie będziesz wiedziała czy wirus czy bakteria. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 08:04