Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami tak z kwestią aparatu jestem pogodzona, zastanawiam się ile czasu wcześnie musialabym go zapisać na NFZ bo kilka lat się czeka... còrka z tego powodu prywatnie chodzi. Masz kolejny fach w ręku 😆 ja i còrę i męża podocinam na prosto (tyle potrafię) więc mlodemu tylko tył podcinałam i wiercił się okropnie wyszło więc krzywo... truuudno odrosną 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 20:09
-
Ruda pewnie to usłyszała wcześniej od Was.. super, że jest taka pełna empatii i takie długie piękne zdania buduje ♥️ Zdrowia dla Ciebie! Też dostałaś antybiotyk?
Bumbum jak tak Kornelka dziś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 20:26
-
Ruda, pięknie 🙂. Ja jeszcze nie usłyszałam "kocham Cię" od Jasia, ale bardzo często przychodzi, przytula się i mówi "Moooja mama"🙂. Coraz bardziej się rozkręca z mową, więc może niedługo się doczekam. Dziś patrzy na dworze na parapet i mówi "o, piękny wrzos" albo kąpie się i mówi "farfocel pływa w wodzie". Coraz trudniejsze wyrazy się pojawiają 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 20:47
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Agatka najczęściej wyznaje nam miłość przed snem raz na kilka dni powie, ze nas kocha, duzo sie przytula
tez bardzo przeżywa bajki. Kiedys z kopciuszkiem tak miala: smucila sie strasznie, ze dziewczynka nie ma butów
O gadaniu to nawet nie mowie, obcym ludziom wszystko opowiada, podczas spaceru komentuje WSZYSTKO co widzi. Słodka jest
U nas tez jeszcze nie ma co obcinac moze za kilka miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 21:13
-
Symbolica, dzięki że pytasz. Katar już się trochę zagęścił i przez to mniej kaszle. Gorączki nie ma więc jedynie inhalujemy i kropimy nasivin kids.
Dzisiaj była pod opieką babci, której daaawno nie widziała i był straszny płacz, mało co upracowałam. Ale na koniec dnia już było dużo lepiej i śmiała się do babci.
Moja jeszcze niestety mówi pojedyncze słowa i to niezbyt dużo. Zaczynam się niepokoić, kupiłam jej książeczki logopedyczne może coś pomogą. Za to uwielbia alfabet, umie przeczytać z 15 literek i nawet czasami mówi sobie po kolei od A do H (omijając G) -
Bumbum zdrowia dla Kornelki. Nie przejmuj mocno się mową, ruszy z dnia na dzień, tak to zazwyczaj się odbywa. Oczywiście ćwiczyć jak najbardziej warto ☺️
Ruda czyli antybiotyk, lecz się lecz 😘
Jak najbardziej możesz, codziennie jogurty podawać. Oczywista oczywistość ☺️
A ja się chyba strułam wczorajszym śledziem w śmietanie albo gdzieś mi siadł na żołądku bo od rana fatalnie się czułam. Teraz dochodzę do siebie i po południu dziś wyjdziemy a spacer jeśli szybko ogarniemy się.
Nie zgadnięcie co moje dziecko chce słuchać: Papa dance 1986r. Gdzie jest Ola Maj.. byłam na ich koncercie na rynku jak miałam z 12lat 😆 w każdym bądź razie raz puściłam mlodemu i bardzo mu się podoba.. zobaczcie - Was na świecie nie było jak się ludzie mieli 🙃 a dalej to już męskie granie, Daria Zawiałow..
https://youtu.be/wpkeqJg9TiQ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 11:46
-
Mój prawie codziennie życzy sobie "totajl" (koktajl) taki na bazie jogurtu właśnie.
Dzisiaj od samego rana jest zabawa w chorego misia. Już mam dość 😂. Jak tylko tata skończy pracę to tata będzie chory i tak już od tygodnia albo dłużej 🤦🏼♀️. Lekarz mi rośnie normalnie 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 14:28
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Bumbum u nas "a ja wolę moją mamę" to hit ☺️
Malami ooo tak dzieci uwielbiają zabawę w lekarza, mòj jeszcze jej nie wykminił 😏 ale to wygodnie leżeć sobie a dziecko niech bada, bandażuje itd. Kochany ten Twòj Jasio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 15:08
-
Symbolica, problem w tym, że mama nie może być chora. Tylko tata i różne pluszaki. Ja muszę badać razem z nim 🤦🏼♀️.
Ruda, coś naprawdę upierdliwego Was dopadło 😔. Wracaj szybko do zdrowia! 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 19:23
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami czyli ma w Tobie autorytet 👍😉 ja mam stan podgorączkowy i zatykający się nos (zakropiłam pierwszy raz i ulga), coś też jest nie teges, słabo się czuję i sama nie wiem. Zapachy wyczuwam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 20:17