Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jak chciałam oddać jako nastolatka to akurat mi okres wypadł wtedy (a wtedy nie można) i tylko mi chyba trochę pobrali do badań chyba czy mogę być wogòle dawcą albo to było na drugiej wizycie.. 🤔 a potem się jakoś nie składało żeby tam znowu iść.. jak skończę karmić i będę z mężem akurat ( bo młody będzie z nami więc w razie omdlenia itp.) to oddam krew w busie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 14:29
-
Dziewczyny na pewno poruszałyście już ten temat ale raczej go nie odkopie 😉
Bunt 2latka🤦 Od 3 tygodni ktoś podmienił mi syna. Wojtuś od urodzenia był wymagający i zawsze potrzebował mnóstwa uwagi ale teraz przechodzi sam siebie 😞
Doszło do tego że przestałam z nim wychodzić na zakupy i po Alę do przedszkola .
Wcześniej ładnie chodził za rękę lub jeździł w wózku a teraz jak idziemy to ucieka ,jak wsadzę go do wózka wyrywa się, wezmé na ręce to się wygina . W sklepie potrafi rzucić się na podłogę albo krzyczeć bo np nie chcę mu czegoś kupić .Wczoraj wieczorem miał histerię ok 20 minut ciągłego krzyku bo była już pora spania i położyliśmy się do łóżka a on chciał jeszcze biegać. Wymiękam. Też tak macie? Bo przyznam że z dziewczynami nigdy nawet jednej takiej akcji nie miałam 🤷 -
Ewelina a może rzeczywiście za wcześnie go kładziesz? Mòj już od roku chodzi spać o 21 i wstaje między 6:30 a 7 najczęściej. Każde dziecko inne... Jacek wczoraj 2x mi zrobił taką awanturę bo czegoś nie chcieliśmy mu dać do zabawy.. objawy jak u Was więc to norma.