Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka jest świetna, naprawdę super buduje zdania i takie mądre 🙂👍
Jacek jak coś chce to oczywiście jest wysoko.. więc "na pęce" i "co chcesz" (pyta zamiast my jego) to jego stały repertuar. Dłuższe zdania też buduje typu: "nie ma mamy w pokoju".
U Jacka to samo z powtarzaniem.. dziś na spacerze wypatrzył śmieciarkę kilometr od nas i mòwi.. o pitala, tam pitala jedzie pitala.. nie wiedziałam o co chodzi przez dluższy czas 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 00:11
-
Co do komentowania wszystkiego to u nas w domu nie wstydzimy się nagiego ciała tzn bez oporów kąpie się przy dzieciach 🤷 i Wojtuś od jakiegoś czasu zawsze musi skomentować że np" mama golas i ma pipę "🤦 oczywiście zaraz potem przypomina sobie że on ma " siusiaka" i też wszystkich musi o tym poinformować. Ogólnie ostatnio mnie rozczula bo mówi do mnie mamusiu i cały czas powtarza że jestem kochana 😘
-
Moja ostatnio nas zaskoczyła jak powiedziała do taty " daj mi spokój " 😂
Spóźnia mi się okres...czytałam że to może być powikłanie po Covid. Boli mnie brzuch jak na okres a tu ani widu ani słuchu....
My śpimy w pajacykach w Pepco 92 mają jeszcze że stopami a że Ala się ciągle odkopuje to są jak znalazł -
O to mi się nic nie spòźniało po covidzie.. mam odchyły gòra 2 dni od czasu do czasu. Ruda ostatnio czytałam o dziewczynie ktòra zabezpieczała się biorąc regularnie tabletki.. jest w ciąży z trojaczkami z podwòjnego zapłodnienia 😅 także Malami moze mieć rację.. życzę oczywiście żeby było po Twojej myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 09:50
-
Agatka wymiata. U nas sa zdania ale nie az takie.
Sie rozpedzila ta epidemia. A ja Chrzest zaplanowalam w Swieta. W gronie najblizszych ale kto wie co to bedzie.
Sa na fb grupy fanow czeresniowej. Uwielbiam czytac te historie.
Kupowalam w tym miesiacu pizamy. Bo z Lidla sie strasznie rozwlekly. Nie trafilam w jakosc. A tym razem wsparlam lokalny biznes. Fajne sa. Mamy wozy strazackie i ta mietowa.
https://allegro.pl/oferta/pizama-straz-pozarna-pizamka-dlugi-rekaw-104-robik-10188103920?fromVariant=10197137953
-
Mój tez nie buduje zdań ale tez jestem cierpliwa.
My piżamki mamy głównej z hm, zary, jakaś z lidla tez się znajdzie i chyba reserved. W zarze są tez takie piżamki cieplejsze z miłego materiału
Monika super ta piżamka w wozy strażackie 😊
Ruda luty był krótkim miesiącem wiec 2-3 dni spóźnienia moze wynikać z tego 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 15:11
-
Jak chorowałam na covid i lekarka przepisała mi tabletki na kaszel to wykupiłam je i nie wzięłam, bo w ulotce było napisane, że nie należy brać w ciąży ani gdy stosuje się nieskuteczną antykoncepcję... Jak to przeczytałam to się bałam wziąć, bo nigdy nie wiadomo... Inna lekarka mi doradziła inhalacje zamiast tych tabletek, skoro jest chociaż mała szansa na ciążę. Nie wiem czemu ale świadomość mi mega wzrosła i praktycznie boje się brać cokolwiek a nuż jednak będę w ciąży i się coś uszkodzi...
-
Mamy pierwszą i jednocześnie bardzo świadomą, zawołaną kupkę na nocnik.. oczywiście w towarzystwie naszej sikajacej lali. Siedział może minutkę-dwie... Ja sobie przypomnę, że u jego siostry to były posiedzenia długie, z bajkami (wtedy bardzo chętnie ale była dużo mlodsza) to wolę jednak tak jak teraz 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 07:35
malami.91 lubi tę wiadomość