Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dam jej jeszcze czas z logopedą, sprawdzę słuch tak jak radzisz.
Z jednej strony się martwię, ale z drugiej jak mi mówi prawie cały alfabet z pamięci (nie wszystkie literki umie powiedzieć) to myślę że niepotrzebnie się martwię.
W żłobku jest logopeda, może podpytam.
symbolica lubi tę wiadomość
-
Ruda docelowo.mozesz podać dicopeq lub xenna junior. Mòj kasze je: owsianą, jaglaną więc zaparć nie ma. Banana jak je to zawsze w towarzystwie kiwi ostatnio. Śliwki suszone zagotuje w małej ilości wody i zmiksuj i podawaj, chyba że normalnie Ci zje śliwki suszone.. Gruszki surowe czy jabłka (najlepiej ze skòrką) też sa ok (ewentualnie zmiksuj ze skòrką). Jogurt,maślanki, ogòrki kiszone, siemię lniane ( kisiel) też powinny dobrze podziałać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2021, 17:15
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Ruda jeśli uważasz że w żłobku może być jej zbyt ciepło to ubieraj na leginsy (bez rajstop) jakieś spodnie dresowe i je poprostu zdejmij w żłobku. Gdyby wyszli na spacer to Panie najwyżej założą, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 08:46
-
Papatka podziwiam za ta prace przy dziecku 👍🏻
Bumbum mój tez wiele nie mówi ale buźka mu się prawie nie zamyka 😂 cały czas coś nawija. Ale ja się nie przejmuje i czekam cierpliwie 😊 Mój siostrzeniec tez późno zaczął mówić
W końcu dzisiaj lepsza pogoda i słońce 🥰
Ja już od dłuższego czasu ubieram jedna warstwę na dol, tylko spodnie ale jak jest chłodno pare stopni to takie troszkę cieplejsze a jak cieplej to cieńsze
-
Tak, te 3 tyg były ciężkie 😅... ale teraz ten tydzień mamy z Mężem urlop a Mała chodzi do żłobka. Co prawda wczoraj i dzisiaj był Meksyk przy oddawaniu, i jak to Ciocie określiły „kiepskie dni”. Cóż, oby się zmieniło.
My natomiast wykorzystujemy urlop i stawiamy na działce chałupkę malutka z dużym tarasem 🥰... pewnie nie uda nam się wszystkie ogarnąć do piątku, ale może dom i elektryka będzie, potem zakupy 🥳 i majówka z grillem 🥳...symbolica lubi tę wiadomość