Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda ròzne są truskawki,może jeszcze słodkie nie były?
Nasz nierząd już na głowę upadł z tymi zasiłkami... Okazuje się że drugie/trzecie/czwarte itd. dziecko w odstępie 3lat dostatnie opròcz 500+ dostanie 24tyś ( 12 tyś to świadczenie po 12miesiacu przez rok i drugie 12tys. to premia za urodzenie dziecka w szybkim czasie od wcześniejszego - dotyczy dzieci urodzonych od 01.01.2022r.)... Czujecie jak inflacja poszybuje? Zamiast ulg podatku dochodowego (usuna nam składkę zdrowotną jako ulgę) rozdawnictwa ciąg dalszy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 17:56
-
Moniiiikaaaa wrote:
Jak dostalam maila, ze na forum sa nowe wpisy (wylaczalam te powiadomienia a i tak dostaje) to juz Myslalam ze Malami
Urodziłam dziś o 8:30🙂. Moja "kruszynka" waży 3920g i mierzy 58cm. Wszyscy mówią, że kawał kobiety, a mi się wydaje taka malutka 😍.artemida27 lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
A mnie denerwuje, ze po kieszeni dostaja ci co pracuja, staraja sie, doksztalcaja...
Małami, serdeczne gratulacje :)Piękna dziewczyna. A jaka dluga. Moja Alicja też miala 58. Szybkiego powrotu do domku i wstaw zdjecie jak znajdziesz chwile.malami.91 lubi tę wiadomość
-
Malami super, GRATULACJE 💐💐💐🥰🥰🥰 no kawał kobietki 💪 poròd naturalny? Jak było? W wolnej chwili napisz 🥳🥳🥳
Edit: doczytałam na majòwkach - no to przyjemne z pożytecznym i ekspres poròd 🤩 odpoczywaj 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 19:00
malami.91 lubi tę wiadomość
-
symbolica wrote:Malami super, GRATULACJE 💐💐💐🥰🥰🥰 no kawał kobietki 💪 poròd naturalny? Jak było? W wolnej chwili napisz 🥳🥳🥳
Tak, urodziłam naturalnie. O 4 nad ranem zaczęły się delikatne skurcze, pochodziłam po domu, wzięłam prysznic i zaczęły się coraz bardziej rozkręcać, poczekaliśmy z mężem z budzeniem Jasia do 6:30 i koło 7 pojechaliśmy do szpitala. Na IP zbadali mnie przed 8 i okazało się, że jest pełne rozwarcie, migusiem na porodówkę i o 8:30 mała przyszła na świat 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 19:04
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Mógł być, ale ustaliliśmy wcześniej, że będę spokojniejsza jak zostanie w domu z Jasiem. Także chłopaki tylko mnie podrzucili do szpitala i sobie pojechali 😁. Jaś był mega podekscytowany, całą drogę powtarzał, że "Mama jedzie do szpitala urodzić bobo". Oby z takim samym entuzjazmem przyjął siostrę w domu 😁.
symbolica, Moniiiikaaaa, artemida27 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Hej kobietki!
Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas
Niestety nie da się kliknąć tutaj w link, istnieje opcja jedynie kopiowania i wklejenia:)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb1P-yoAMo-BWNFHIkZTgqAdC1Ih4wbEHIKnnoTQvfg7S3yA/viewform -
Hej
Ruda pytałaś o Zosię i żłobek- nadal miłości nie ma... ani nawet akceptacji. Od dzisiaj jest w domu, ale wynik niezły bo przechodziła 4 tyg i 2 dni- rekord odkąd w ogóle zaczęła żłobek czyli od 10 miesięcy.
Malami gratuluje Kluseczki ❤️🥰malami.91 lubi tę wiadomość
-
Artemida, też się bardzo obawiałam tego, że będzie trzeba jechać w nocy i ściągać młodego z łóżka. Na szczęście wyszło jak wyszło 🙂. Tak, rodziłam w Rydygierze 🙂. Bardzo przyjemna atmosfera na IP i na sali porodowej też. Na oddział noworodkowy trafiliśmy na 2 piętro i są tu trochę kiepskie warunki, ale opieka ok🙂.
Symbolica, wybraliśmy imię Asia 🙂.
Dziękuję za wszystkie gratulacje ❤️♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Śliczne imię ! Jaś i Joasia ładnie brzmi.
Na trzecie imię teź mam Joanna - po mojej kuzynce Asi. A ona ma moje - byłyśmy na bierzmowaniu sobie świadkami. Nie wiem jak to możliwe że jedna z nas nie miała bierzmowania w chwili.swiadkowania, ale nikt tego nie sprawdzał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2021, 23:24
malami.91 lubi tę wiadomość