Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda współczuje sytuacji, ale spokojnie zaczekaj na środę i kontrole i wtedy zadecydujesz ale myśle ze jeśli bedzie oprawa dostaniecie zielone światło to spokojnie powinniście jechać. Trzymam kciuki żeby wyjazd się udał
U nas piękna pogoda bezchmurne niebo cieplutko, ale tak lodowatego morza to ja nie pamietam 😅
Papatka zdrówka dla Was
Symbolica super miejsce takie inne bardzo ciekawe 😊 fajnie spędziliście dzień -
Papapatka zdrowia, jakaś paskudna bakteria Was dopadła.
Ruda i super, że wyjść się udało pomimo skwaru. Mi znowu Jacek dziś scenę urządził że chodzić nie będzie - chce siedzieć wòzku i mam go wozić "za bramę" czyli na spacer poza domem bo jedna runda do paczkomatu to za mało... Zawizłam go do Biedry 😆 wczoraj 1,5h chodził z tatą za rękę bez marudzenia a dziś takie kwiatki..
Paulina byliśmy tam 1,5h... Nie dało się więcej chyba, że zostalibyśmy w restauracji
a przyjechaliśmy zwierzęta oglądać i pospacerować. Obiad czekał w domu. Myślę, że tam jeszcze wròcimy bo mamy raptem kilkanaście kilometròw.
Twoje zdjęcia jak pocztòwki. Zazdroszczę tego morza,plaży i jesteście przed sezonem wakacyjnym więc jeszcze spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 14:24
-
Ruda a gardło jej nie boli? Brzuszek? Mdli ją? Coś jest na rzeczy.. może ten upał też powodować spadek apetytu, ale raczej nie tak żeby nic nie jadła. Apetizer może pomòc. Arbuza czy banana nie zje? Może lody?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 15:10
-
Mówi że nic ja nie boli non stop smoczek w buzi 😱😱😱😱 i wszystko ble zjadła rano trochę kaszki później trochę tubki a teraz trochę zupy nie poznaję jej wcześniej jak dla dużo dużo więcej
Aaa zapomniałam dodać że to wszystko z bajka w tvWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 15:14
-
Osłabiona jest, niech odpoczywa.. organizm walczy z czymś więc tak może być. Spała Ci dzisiaj? Wystarczy że ja głowa boli a nie powie Ci tego.. jakbym dała coś przeciwbòlowego i zobaczyła jaka będzie reakcja. Dbaj o nawodnienie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 17:24
-
Dzisiaj był z nią Mąż u pediatry.
Osluchowo czysto, ucho już lekko różowe wiec antybiotyk działa.
Jeszcze moja dostaje pierś ode mnie, często się przystawia, chociaż teraz jak ja mam antybiotyk klasy B to jednak staram się jej ograniczać w odpowiednich godzinach to karmienie piersią.
Następna kontrole planuje z nią jechać w czwartek.