Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My już jedziemy nad morze wyjechaliśmy 7.30, do tej pory jeden postój na siku kawę i rozprostowanie nog. Maksiu właśnie ma drzemkę zobaczymy jak długo bo w samochodzie kiepsko mu się śpi, zasypia bez problemu ale nie może długo pospać i tak jeśli będzie spał godzina półtorej to będzie dobrze
-
Nie podobał mi się Ali kaszel...to nie jej pierwsza infekcja a kaszlała mokro tak z głębi płuc nie wiem jak to opisać. Lekarka jak tylko weszła i usłyszała kaszel Ali to powiedziała że obstawia zapalenie płuc.
Zastanawiam się co z wyjazdem...niby jak nie będzie już szmerów to możemy jechać ale mam wątpliwości... -
Ruda jest szansa że na wczesnym etapie to jest wykryte więc stan zapalny będzie opanowany a antybiotyk na miejscu zrobi swoje. Po dwòch dniach brania już powinno być widoczne działanie więc trzymam kciuki za Wasz udany wyjazd. 💪 Musi być dobrze!
Byliśmy dziś w minizoo a bardziej ranczo.. małe zwierzęta, ròwniez dzikie były (żal że nie wolności jednak takie bobry, nutrie, zając, kròliki) ale plac zabaw to był przedpotopowy jak w moim przedszkolu kiedyś - metalowe z rurek auta, samolot, karuzela itp... .czułam się jakbym opuszczone miasteczko zwiedziała.. 😉 wkleję zdjęcia to zrozumiecie co mam na myśli.. Czarne labędzie to było coś pięknego. Chodziliśmy po terenie gdzie urządza się ròzne imprezy okolicznościowe więc wstęp gratis i sami tam byliśmy.. szukaliśmy alpak, strusi i koni ale nie mam pojęcie gdzie były ukryte bo nie wszędzie był dostęp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:33
-
ruda90 wrote:Trochę jestem podłamana zaistniała sytuacją...
Symbolica super że dzień udany czekamy na zdjęcia
Nie dziwię się 😐 ale wierzę że będzie dobrze, oby. Trzymam kciuki za zielone światełko w środę, a morze będzie dodatkowo małej służyć.
Edit: dodałam foty.. trochę wyszło tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 18:49
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Mi kiedyś lekarz pozwolił po kilku dniach antybiotyku, a to była jesien... Ale u nas była angina. Jeśli podejrzenie zapalenia płuc to chyba bym nie wychodzila Chociaż dzisiaj u nas taka spokojna i ciepła pogoda, że szczerze mówiąc nie ma większej różnicy między domem a podwórkiem.
-
Ruda na słońce jej nie wystawiaj to będzie ok, bo jak z każdym lękiem/szczepionką może wystąpić reakcja typu pokrzywka. Może nie musi.. Jak długo ma ten antybiotyk brać?
https://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/alergie/uczulenie-na-slonce-po-antybiotyku-zdjecia-aa-Bwmj-8BcR-DexE.html