Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina szerokiej drogi,pewnie już w drodze jesteście... Niech Wam szybko minie.
Jejku jak mnie wykańcza ten upał.. większość czasu w domu siedzimy.. a basen kiedy parasol już obejmuje go przed słońcem bo mamy wielki i ciężki zainstalowany w jednym miejscu..
Zapisałam Wero na szczepienie Pfizerem za tydzień w sobotę raniutko jeszcze przed nami (my mamy w innym miejscu prawie 2h pòźniej). Teraz mąż mam nadzieję, że wstanie i ja zawiezie bo w nocy pomaga bratu dj-owi spakować ze sprzętem do grania i gadżetami, a dużo tego ma..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 14:58
-
Jacek ladnie kupy robi do nocnika i woła.. od kilku dni na sikanie też woła kupa- w domu.. natomiast dziś na ogrodzie lał w majty i tylko na początku mu przeszkadzało a potem już olewał temat i mokre mu nie przeszkadzało.. i tak co 15 minut. Ech, co wymieniłam majtki to znowu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 19:56
-
ruda90 wrote:Malami i co wtedy robisz ?
Tłumaczę, przekonuję, ale jeśli to nie działa to ubieram pieluchę i trudno. Pielucha już mu się ledwo na tyłku dopina, liczę na to, że w końcu poczuje jakie to niewygodne i przerzuci się na majtki na dobre.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
My mamy dwie zapomniane książeczki : Kicia Kocia "Na nocniku" i drugą" Nocnik nad nocnikami" o małym Bolku ( jest też o małej Basi wersja). Muszę odświeżyć..
Używa ktòras Parownicy do ubrań? Ponoć świetna sprawa dla tych co nie lubią żelazka, a w szczegòlnosco wyciągać deski do prasowania.. jak ja. Chyba kupię z mpm. Polecacie coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 14:46