Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja (i mąż) mamy za dwa dni drugą dawkę Moderny.
Podrzucam Wam świetna promkę tylko dziś do wyczerpania kuponòw na Guard na komary, polecany przez mamę pediatrę.
https://m.ceneo.pl/
Tutaj wytłumaczone co i jak:
https://www.pepper.pl/promocje/moskito-guard-mleczko-odstraszajace-owady-bez-deet-75ml-410517Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 10:54
-
Super że udało się zsmòwić, czasem w ciągu godziny potrafią się skończyć te kupony..
Ja zaraz po 10-tej zamòwiłam. Warto codziennie śledzić o tej godzinie co wrzucą bo codziennie na co innego ten kupon ( limit jeden/użytkownika ceneo a okazji jest 6) można przeznaczyć i czasem takie fajne wrzutki są 🙂 przedwczoraj zamòwiłam zapasowy młynek do kawy Bosch za pòlceny i podobnie z dwa tyg.temu fajny krem z Bielendy 50SPF 🙂
Powodzenia na szczepieniach Wszystkim. A Ali dużo dzielności 😘
U Weroniki w klasie dopiero pierwszy chłopak się zaszczepił wczoraj i dziś źle się czuł.. Wero będzie druga.. wielkiego ruch na razie w temacie szczepień nie widzę..
Monika zdrowia dla maluchòw.
Deszczu,deszczu.. my w basenie jak tylko ok 17:30 cień pod parasolem w basenie jest. Jacka dziś niepotrzebnie na plac zabaw wzięłam bo było po 11 a tam pełne slońce i w ciągu 20-30minut był okropnie zgrzany,spocony i czerwone poliki (był posmarowany na slonce).. nie chciał nawet słyszeć, że wracamy więc siłą go na ręce wzięłam i wierzgał... Poszliśmy z nim do cienia i ochłonął, napił się a w domu już wogòle ok. Trzeba uważać z tym słońcem strasznie. Zostawiam mu wentylator w pokoju jak śpi w dzień.. gdzieś czytałam że trzylatka doznała udaru cieplnego drzemiąc w dzień w swoim pokoju.. karetkę wzywali bo nie udawało się jej obudzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 14:31
-
U nas pokropiło tylko i poszło bokiem, zachmurzenie pełne.. pomału schładza się powietrze.. z 31 już spadło do 27 i zaczyna przyjemnie wiać. Z zachodu idzie więc do Krakowa też dojdzie Ruda 🙂 Jak Ala na/po szczepieniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 19:13
-
Ala na badaniu płakała ...samo szczepienie poszło sprawnie i płakała nawet mnie niż na badaniu 😂 ma siniaka w miejscu wkłucia 😠
Symbolica grzmi gdzieś w oddali i mrzy a ja czekam na ulewę 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 20:19
-
Dziewczyny powodzenia w odpieluchowaniu! Trzeba do tego duuzo cierpliwości..
U nas trudne czasy ostatnio. Agatka niby akceptuje siostrę ale jest o nią bardzo zazdrosna. Wpada czasem w taka histerie ze ciezko ja uspokoic.
No nic. Musimy przetrwać. -
Artemida trzymam kciuki - dużo cierpliwości dla Ciebie w sprawie zazdrości i dużo dla nas wszystkich w sprawie odpieluszkowania.
Ruda biedna Alutka, oby szybko zapimniała.. tak burza goni burzę.. siedzę i śledzę też przebieg w internecie:
https://www.blitzortung.org/pl/live_lightning_maps.php?map=15
A parownica Zeegma ktòrą zakupiłam rzeczywiście rewelacja, baaardzo mocna para na najniższym stopniu, a są trzy 😍😍😍 Bardzo szybko prasuje w pionie parą ale można też w poziomie bo rurka jest jak bboxie i kładzie się w tej buteleczce. Już nigdy nie wyciągnę żelazka chyba 😅 i co warto wspomnieć bardzo długi kabel 2,5m i butelkę można też zwykła mała z wody mineralnej wkręcić.. a nie tylko tę dołączoną do kompletu - ktòra swoją drogą jest bardzo pojemna, 260ml ale nie trzeba w całości wypełniac wodą, bo wtedy jest lzejsza. Także opinie na allegro baaardzo prawdziwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 22:47
-
Symbolica zapisuje sobie model żeby wiedzieć na przyszłość że ten model jest fajny
Wymyśliłam metodę że wydrukowałam nocnik i kupiłam naklejki. Nocnik powiesiliśmy na lodówce za każdą kupę i siku jest naklejka narazie są dwie.
Artemida dużo siły i cierpliwości wiem że łatwo się mówi ale dasz radę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 07:00