X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2021, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pytam mówi że nie a za chwilę sika...narazie nie odpuszczam...na spacer zawsze biorę majtki i spodneki na zapas 😃

• symbolica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2021, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też z sikaniem porażka w ciągu dnia... Jeszcze po spaniu, zawsze zrobi jedynkę i najczęściej dwòjeczkę, a tak to woła,że się posikał..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2021, 22:09

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajmy im czas :) u nas to dopiero 5 dzień 😂a ja tylko piorę i piorę...

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszczepiona 2 dawka Astry 💪💪💪💪

symbolica lubi tę wiadomość

• bumbum Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam we wtorek drugą dawkę Moderny :)

symbolica lubi tę wiadomość

• symbolica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja (i mąż) mamy za dwa dni drugą dawkę Moderny.
    Podrzucam Wam świetna promkę tylko dziś do wyczerpania kuponòw na Guard na komary, polecany przez mamę pediatrę.
    https://m.ceneo.pl/

Tutaj wytłumaczone co i jak:
    https://www.pepper.pl/promocje/moskito-guard-mleczko-odstraszajace-owady-bez-deet-75ml-410517

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 10:54

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w srode druga dawka. pfizer. Wczorqj zdychalam caly dzien na paracetamolach.

Dzieki symbolica. nie mam nic na komary na ten rok

• amir Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Symbolica, Kuba ma straszne odczyny po owadach spróbujemy tego specyfiku, bo dodatkowo przyciaga te wszystkie robale jak lep na muchy i jest strasznie pogryziony

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sobotę mam pierwszą dawkę🙂.

U nas rano przeszła burza, myślałam, że będzie trochę ulgi a tu znowu gorąco się robi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 12:45

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też tak gorąco że się nie da wytrzymać....dziś mamy drugą dawkę opspy trzymajcie kciuki ;)

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, trzymamy. U nas tez gorace wilgotne powietrze. Franek to luzik. Alicja sie meczy z koncowka kataru. Basenu im nie dam z gilami. W ciagu dnia ich kapie w wanience ale ulga na krotko.

Symbolica, zamowilam :)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super że udało się zsmòwić, czasem w ciągu godziny potrafią się skończyć te kupony..

Ja zaraz po 10-tej zamòwiłam. Warto codziennie śledzić o tej godzinie co wrzucą bo codziennie na co innego ten kupon ( limit jeden/użytkownika ceneo a okazji jest 6) można przeznaczyć i czasem takie fajne wrzutki są 🙂 przedwczoraj zamòwiłam zapasowy młynek do kawy Bosch za pòlceny i podobnie z dwa tyg.temu fajny krem z Bielendy 50SPF 🙂

Powodzenia na szczepieniach Wszystkim. A Ali dużo dzielności 😘
    U Weroniki w klasie dopiero pierwszy chłopak się zaszczepił wczoraj i dziś źle się czuł.. Wero będzie druga.. wielkiego ruch na razie w temacie szczepień nie widzę..

Monika zdrowia dla maluchòw.

Deszczu,deszczu.. my w basenie jak tylko ok 17:30 cień pod parasolem w basenie jest. Jacka dziś niepotrzebnie na plac zabaw wzięłam bo było po 11 a tam pełne slońce i w ciągu 20-30minut był okropnie zgrzany,spocony i czerwone poliki (był posmarowany na slonce).. nie chciał nawet słyszeć, że wracamy więc siłą go na ręce wzięłam i wierzgał... Poszliśmy z nim do cienia i ochłonął, napił się a w domu już wogòle ok. Trzeba uważać z tym słońcem strasznie. Zostawiam mu wentylator w pokoju jak śpi w dzień.. gdzieś czytałam że trzylatka doznała udaru cieplnego drzemiąc w dzień w swoim pokoju.. karetkę wzywali bo nie udawało się jej obudzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 14:31

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na szczęście po upałach, po wielkiej ulewie mamy 24 stopnie.

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pada ale wciąż gorąco 😥

• symbolica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pokropiło tylko i poszło bokiem, zachmurzenie pełne.. pomału schładza się powietrze.. z 31 już spadło do 27 i zaczyna przyjemnie wiać. Z zachodu idzie więc do Krakowa też dojdzie Ruda 🙂 Jak Ala na/po szczepieniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 19:13

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala na badaniu płakała ...samo szczepienie poszło sprawnie i płakała nawet mnie niż na badaniu 😂 ma siniaka w miejscu wkłucia 😠

Symbolica grzmi gdzieś w oddali i mrzy a ja czekam na ulewę 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 20:19

• artemida27 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia w odpieluchowaniu! Trzeba do tego duuzo cierpliwości..

U nas trudne czasy ostatnio. Agatka niby akceptuje siostrę ale jest o nią bardzo zazdrosna. Wpada czasem w taka histerie ze ciezko ja uspokoic.

No nic. Musimy przetrwać.

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artemida trzymam kciuki - dużo cierpliwości dla Ciebie w sprawie zazdrości i dużo dla nas wszystkich w sprawie odpieluszkowania.

Ruda biedna Alutka, oby szybko zapimniała.. tak burza goni burzę.. siedzę i śledzę też przebieg w internecie:
    https://www.blitzortung.org/pl/live_lightning_maps.php?map=15

A parownica Zeegma ktòrą zakupiłam rzeczywiście rewelacja, baaardzo mocna para na najniższym stopniu, a są trzy 😍😍😍 Bardzo szybko prasuje w pionie parą ale można też w poziomie bo rurka jest jak bboxie i kładzie się w tej buteleczce. Już nigdy nie wyciągnę żelazka chyba 😅 i co warto wspomnieć bardzo długi kabel 2,5m i butelkę można też zwykła mała z wody mineralnej wkręcić.. a nie tylko tę dołączoną do kompletu - ktòra swoją drogą jest bardzo pojemna, 260ml ale nie trzeba w całości wypełniac wodą, bo wtedy jest lzejsza. Także opinie na allegro baaardzo prawdziwe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 22:47

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2021, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica zapisuje sobie model żeby wiedzieć na przyszłość że ten model jest fajny :)

Wymyśliłam metodę że wydrukowałam nocnik i kupiłam naklejki. Nocnik powiesiliśmy na lodówce za każdą kupę i siku jest naklejka :) narazie są dwie.

Artemida dużo siły i cierpliwości :) wiem że łatwo się mówi ale dasz radę !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 07:00

• symbolica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2021, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda super i powodzenia 🙂

da8300b52b.png
‹‹ 1728 1729 1730 1731 1732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ