Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas jak przytulam się z mężem to nas rozdziela i ja ją mam przytulać. W ogóle to śmieszna sytuacja pytany się Ali czy chce siostre albo brata to mówi że nie kocha dzidziusiów, że jak będzie dzidziuś to ona będzie smutna, to jest jej domek nie dzidziusia itp....
Narazie pytamy czysto teoretycznie ale kto wie co przyniesie los ☺️ -
Mój z kolei uparcie twierdzi, że chce jeszcze jedną siostrę 😜. No ale trochę zazdrości jest, wiadomo. Generalnie fajny kontakt się nawiązuje między nimi🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2021, 08:27
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Mój z kolei uparcie twierdzi, że chce jeszcze jedną siostrę 😜. No ale trochę zazdrości jest, wiadomo. Generalnie fajny kontakt się nawiązuje między nimi🙂.
Ruda to Ala niezła zazdrośnicy będzie. Ale przyzwyczaji się - powodzenia!
Bumbum Kornelka jest bardzo uczuciowa 💗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2021, 12:40
-
U nas też katar. Od rana leje się z nosa. Teraz wieczorem temperatura 38 stopni. Do tego coś często sika. Mamuśki zaprawione w bojach, co mu mogę podać? Póki co tylko wycieram nos, posmarowałam na noc maścią majerankową pod nosem i zrobiłam gałganek Aliny. Temperatury jeszcze nie zbijam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2021, 21:00
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami ja stosuję gałganek Aliny i inhalację s soli fizjologicznej. A dodatkowo sok malinowy do herbaty i wyrazie potrzeby coś na gorączkę.
U nas lepiej ale rano był płacz że ja boli brzuszek a pokazuje na klatkę piersiową 😯 nic nie podawałam teraz humor dopisuje apetyt też. Mąż ma kupić w aptece jakiś probiotyk.