Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja siostra kiedys mi robiła, niestety szybko mi schodza. To przez to ze ich wczesniej nie poleruje bo mi sie nie chce Ogolnie odechcialo mi sie, odkad w pracy mielismy wyklad jakiegos lekarza od czerniaków i odradzał niby ryzyko małe, ale jakoś tak mnie zniechęcił.
-
Ruda niektòre dzieci tak lekko ospę przechodzą więc może z bostonką być tak samo. Nie robię hybryd ani nawet odżywki nie nakładam bo właśnie od odżywki Eveline kiedyś mi się strasznie rozdwajały. A tak są mocne ale nie efektowne.
Też słyszałam o czerniakach od hybryd.
Malami dzieci chyba aż tak nie rozkminiają... Jacek wie, że dziadek umarł i leży na cmentarzu. Czasami tam chodzimy bo mamy blisko. Jakieś pytania się pòki co nie pojawiły.. ale gdyby to trzeba prawdę w delikatny sposòb czyli wszyscy kiedyś umrzemy,ale nie teraz i mamy wiele lat przed sobą.. -
Ruda, chodzi o ekspozycje na promienie UV z lampki. Sama plytka paznokcia nie przepuszcza UV, ale zagrozona jest skórka wokół paznokcia. Mozna to obejsc smarujac na 15 min przed robieniem paznokci kremem spf 50. Natomiast mi trudno bylo smarowac skorki tak zeby nie okremować płytki paznokcia, a na posmarowane kremem plytki nie ma sensu nakladac hybrydy moim zdaniem bo nie bedzie sie trzymac.
Ogolnie jesli chcialabys robic okazyjnie to jak najbardziej nie martwilabym sie tym. Ale jesli chcesz robic co 2-3 tygodnie to juz bym sie zastanowila -
Ruda, mi sie dzisiaj snilo ze kupilam kombinezon. ale nie ma to odzwierciedlenia w rzeczywistosci
Ja na etapie przygotowywania urodzin Ali. Wczoraj natknelam sie na wozek/pchacz i juz zamowilam prezent od rodzicow i Frania
https://allegro.pl/oferta/piekny-wozek-drewniany-dla-lalek-imie-hamulec-10615420038?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dck_toy_pla_ss&ev_adgr=zabawki&ev_campaign_id=14579299570&gclid=CjwKCAjwoP6LBhBlEiwAvCcthIuudc_L0yrwptVlZG-lgxwnsOv-npgf7CSCYN7X3m0aC8m-zE642hoCXdgQAvD_BwE -
Dziewczyny, czy Wy byście brały na pogrzeb swoje dzieci?
Czytam różne opinie na forum i trochę zgłupiałam. Bardzo rozumna jest, była z nami na grobach ale jednak postanowiliśmy ze sami pojedziemy a ja oddamy do żłobka. -
Rok temu umarla moja babcia i Franek byl. Od twj pory juz nie. Dla niego wizyta w kosciele jak kazda inna. Teraz nie wiem. Ale wczoraj na cmentarzu nie drazyl tematu.
3 dni w domu,2 dni w biurze. W domu obok mieszka moja mama. do godz 15 mi bedzie pomagac. W 2 dni biurowe albo maz bedzie wczesniej wracal albo tesciowa przyjezdzala. Lewa reka za prawe ucho A od wrzesnia wysylam Franka do przedszkola.
Jakos damy rade. -
Super że masz taką możliwość pewnie że dacie radę
Papatka ja bym nie brała Ali ale tylko dlatego że jest bardzo żywiołowa wszędzie musi zajrzeć wszystkiego dotknąć z wszystkimi pogadać ... Na cmentarzu byliśmy wczoraj - nie zadawała dziwnych pytań