X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Limango mzona kupic geoxy w fajnej cenie. Ja bralam akurat trzewiki z podwyzszona cholewka na jesien.

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2021, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika podaj link :)

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2021, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.limango.pl/campaigns
    Ten sklep polega na tym, ze sa kampanie na piszczegolne marki. Geox jest czesto. Teraz widze ze sa tylko dla doroslych. Ale mozesz spojrzec w zakladke nadchodzace kwmpanie.
    Kupilam Ali kozaczki Bartka (pierwsze buty) za 220. A tydzien temu na Limango byly za 160.

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2021, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym roku mam z ecco takie jesienno zimowe a śniegowce mam z geox 😊

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2021, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Papatka a jak robisz hybrydy ? Baza kolor x 2 i top ?

Ja sobie kupiłam taki sprytny lakier 3w1, że już nic więcej nie potrzeba 😉. Zobaczymy jak z trwałością.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2021, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami a też utwardzasz go w lampie ?

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2021, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Malami a też utwardzasz go w lampie ?

Tak 🙂

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2021, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Papatka a jak robisz hybrydy ? Baza kolor x 2 i top ?
    Zależy jak kolor kryje.
    Ja nakładam primer, potem baza z wit i do lampy 60 sek, potem kolor i 60 sek, jeżeli trzeba ro drugi raz kolor i 60 sek i na końcu top i 60 sek i przemywam clenerem.
    Robię cała rękę na raz, wiec szybko mi idzie, 15 min i gotowe

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od poniedzialku maja byc w biedrze sniegowce Bartka za 119zl.

• Mavi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2021, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski gdybyscie chcialy metryke dla bąbelka to dzisiaj -15% <3

https://www.instagram.com/sketchwithlovepl/ <3

• bumbum Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2021, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, thx za info

• symbolica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2021, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję buty Lupilu z Lidla albo Decathlon - też są spoko 🙂 w tym roku mamy jedne i drugie bo jedne niższe a drugie wyższe na śnieg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2021, 11:44

da8300b52b.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2021, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam już Małej buty na zime- takie trzewiki granatowe emel z wełna owcza. Piękne. Ale już 27 😱

A co kupujecie dzieciakom pod choinkę? Jakoś nie mAm pomysłu, poza jakimś zestawem lego duplo z księżniczkami. Ostatnio na topie są księżniczki, jak poszłam z nią na płac zabaw z trampolinami to mi powiedziała „Mamo, jesteś bohaterka! A nie! Jesteś piękna księżniczka! 🤣🙈

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala jako fanka psiego patrolu chce dostać patrolowiec 😂 a tak od siebie to kupię jej książkę o Grufalo - bardzo fajna :)

• bumbum Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslalam nad domkiem dla lalek ale to znowu taka duza zabawka

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia kazala zamowic pociag i tory. Zamawiam z lidla drewniane. A od nas zjezdzalnie z garazem hot wheals. Bo ciagle buduje z duplo tory, garaze, bazy i tunele.
    u nas tez na czasie psi patrol. Chrzestna pewnie cos z tej serii kupi bo jej corka od 2 lat chce tylko zabawki z pieskami wiec sa na czasie. W biedronce sa takie jogurty w ksztalcie jajka i w kazdym jest taka figurka z pieskiem. Troche wieksza niz Kinder niespodzianka. Ostatnio robia furore. Baza w Duplo i te figurki.

A Dla rocznej dziewczynki pamoetacie co bylo na czasie? Ali na roczek kupilam ten drewniaby wozek/pchacz. A dalej nie wiem.

• symbolica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika może garnuszek na klocuszek i te pieski z częściami ciała chyba Fisher Price. Co do Jacka to u nas rządzą resoraki zigzag McQueen i wozy strażackie (wszelkie maści, helikopter ( czarowny strażacki a jak) i ciągle moje dziecko organizuje akcje ratunkowe. No ale strażnica po sąsiedzku więc przeżywa każdy wyjazd 😆 jest też fanem strażaka Sama.
    Na Mikołaja ma już kupione puzzle z Samem - wielki zestaw chyba 10w1 i autka
    zigzag.

Gdybyście chciały zamòwic opłatki na tort to jest fajna okazja na allegro lokalnie z darmową dostawą za 10zł ( ważność opłatka 6miesięcy).. pierwsze 5osòb kupuję z darmową więc taki limit i chyba tylko taka cena kupując przez apkę allegro lokalnie.
    Inny sprzedający za 8,70 opłatki, ale wybòr okrojony a ten ma ogromny:

https://allegrolokalnie.pl/oferta/oplatek-na-tort-fototort-dowolny-obrazek-20cm-cn4

Kurczę ogladalam gazetkę Biedronki i wg mnie brzydkie te Bartki, takie jakby napompowane te śniegowce - ale co kto lubi. Są od czwartku 17.11 a nie od jutra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2021, 22:57

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiscie moj blad. Spojrzalam na date z gazetki

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica, chyba wlasnie kupie cos grajacego bo komputerek Franka juz sie zepsul. Drugie dziecko tonjuz ma zawsze duzo zabawek. Moze ten garnuszek, moze jakis komputerek, albo cos z odglosami zwierzat.
    Sasiedzi kupili stroj Mikolaja i zaoferowali wizyte wiec bedzie sie dzialo :)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksiu dostanie zestaw duplo parking i drewniana kolejkę z różnymi elementami bo ostatnio bardzo lubi się bawić a ma takie tylko podstawowe tory bez mostów przejazdów itd i chodź bajki nie ogląda to lubi psi patrol wiec dostanie patrolowiec ;) a od nas chyba jakiś zestaw hotwheels

961l20mmezoojidp.png
‹‹ 1763 1764 1765 1766 1767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ