Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:Ostatnio mój wspaniały mąż zabiera rano małą i do 9 mogę sobie leniuchować w łóżku. Inaczej bym chyba tego nie przetrwała. W tej ciąży jakoś łatwiej. Nie mam czasu analizować każdego bólu, każdego symptopmu i czytać w internecie. Czas szybko upływa jak młoda dama wymaga 1000% uwagi.
Grzechotka2 lubi tę wiadomość
-
I to jest dziewczyny zdrowe podejście nie myśleć i nie analizować każdego objawu a nie latać co chwilę na betę i panikowac. Dajcie trochę swojego podejścia miCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Moj pracuje na zmiany więc często jestem pół dnia sama z dziewczynami ale też jest kochany i jeżeli jest w domu to zajmuje się małą bo 8 latka to już sama sobą się zajmie . Na szczęście zaczęły się wakacje i chociaż 2 miesiące odpocznę od zaprowadzania i odbierania starszej do szkoły i od odrabiania lekcji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Na torbiele nic się nie przepisuje, w ciązy występ;ują one dość często przez zmiany hormonalne
Czasem ustępują, czasem nie ustępują i usuwa sie je po porodzie lub podczas porodu (przy cc). Wielu lekarzy przepisuje progesteron przy torbielach. -
malami91 wrote:Czasem ustępują, czasem nie ustępują i usuwa sie je po porodzie lub podczas porodu (przy cc). Wielu lekarzy przepisuje progesteron przy torbielach.
-
nick nieaktualny
-
Ja tam też zabardzo objawów nie mam. W nocy piersi czułam bardzo. Teraz tylko w dotyku bolą. Raz na święto brzuch zaboli chwile jak na miesiączke. Czasem coś zemdli. Ale w ciąży z synem to również nic się nie działo mdlości od czasu do czasu od 7-12tc wymiotów brak. Teraz czekam na wizyte 01.07 ciągnie się ten czas.
-
iwona01 wrote:Dziewczyny doradzcie coś na lekkie przeziębienie. Pogoda się zmieniła i mi już z nosa kapie... Herbata z miodem?
U mnie 5 tydzień, póki co bez wymiotów tylko zmęczenie i senność. I teraz jakieś przeziębienie