Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:A mnie brzuch boli, bo chyba przesadziłam z szaleństwem w zabawie z małą
Mnie często po całym dniu szaleństw z dziewczynami tez tak wieczorami brzuch boli i ciągnie, ze nawet jak leżę to go czuje ;/
Dobrze, ze teraz weekend byl to maz duzo pomagał, ale od jutra znow... -
nick nieaktualnyU mnie z objawami to tez jakoś bez sału. Głownie senność, obolałe, nabrzmiałe piersi i ciągniecie w brzuchu (jesli można to nazwać objawem) wiec póki co nie narzekam choc dzis od popołudnia męczyły mnie mdłości, ale nie jestem pewna czy to ciąża czy obiadowe obżarstwo u teściowej
-
Ja niestety jestem strasznie senna, do tego dokuczają mi okropne mdłości. Czasami wymioty Przez to cięzko mi się zdrowo odżywiać, bo mam problem z przygotowaniem posiłków ze względu na mdłości. Najgorzej jest rano, później stopniowo przechodzi. Czasami pobolewa mnie brzuch, wtedy staram się położyć i przechodzi.
-
baranosia wrote:Straciatellaa odpuść tą betę po co będziesz się stresować. Pójdziesz jutro to pewnie i w środę jeszcze pójdziesz sprawdzić przyrost bo jedna beta nic Ci nie da
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Rób tak jak podpowiada Ci serducho. Pamiętaj tylko że już przyrosty mogą trochę zwolnić żebyś się tym nie stresowała
Czytałam ostatnio, ze przyrost bety fizjologicznie spada dopiero pod koniec 8 tygodnia.
Straciatella mnie tez ciagle kusi zeby pójść na betę, ale walczę z tym bądź silna wytrzymasz do środy -
My to same sobie napedzamy strachu. Jeszcze 2/3 tygodnie temu panikowalam z byle jakiej pierdoly. Codziennie rano mierzyłam temperaturę i zaczęła mi minimalnie spadac a ja wpadalam w panikę, że na pewno coś jest nie tak. Schowałam termometr i jestem dużo spokojniejsza. Czekam od wizyty do wizyty, ale nie myślę o tym, że coś złego się dzieje bo po co mam się niepotrzebnie denerwować.
Ewelcia85, baranosia, Straciatellaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Straciatella nie ma sensu iść na betę wizyta już niedługo ja dostałam zakaz chodzenia na betę chociaż trochę mnie kusi żeby jednak jutro powtórzyć ale prawda jest taka że wynik nic nie zmieni tylko niepotrzebnie się człowiek stresujeCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Dziewczyny!!!!
Chwile temu poszlam do toalety a tam krew !!! Duzo krwi i po nogach boze boje sie , popedze jutro do gina bo oszaleje ale przyjmuje dopiero od 14:00 boje sie z mezem... placze nie mam slow co jest , biore na podtrzymanie i musze lezec i duzo odpoczywac L4 lezace (leze , maz wszystko robi) ... mialyscie tak?? :'(12/02/2019
SZYMEK
-
Pau.Em wrote:Żebyśmy wiedziały, która kiedy wizytuje, to wpisze dziewczyny, które mają zaplanowane w tym tygodniu:
Poniedziałek 25.06:
Nati1992
Wtorek 26.06:
Kropeczka85
Środa 27.06:
Pau.Em
Straciatellaa
Czwartek 28.06:
Pau.Em
baranosia
ej_est
marti89
Kropeczka85
Piątek 29.06:
Sylllwus
Sobota 30.06:
Niedziela 01.07:
milllusia88
Badanie USG
https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/
Torbiele jajników
https://mamaginekolog.pl/36634-2/
Ja mam 27.0614.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
MałaMała wrote:Dziewczyny!!!!
Chwile temu poszlam do toalety a tam krew !!! Duzo krwi i po nogach boze boje sie , popedze jutro do gina bo oszaleje ale przyjmuje dopiero od 14:00 boje sie z mezem... placze nie mam slow co jest , biore na podtrzymanie i musze lezec i duzo odpoczywac L4 lezace (leze , maz wszystko robi) ... mialyscie tak?? :'(
Na izbę przyjęć ja bym pojechała ...14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
MałaMała wrote:Dziewczyny!!!!
Chwile temu poszlam do toalety a tam krew !!! Duzo krwi i po nogach boze boje sie , popedze jutro do gina bo oszaleje ale przyjmuje dopiero od 14:00 boje sie z mezem... placze nie mam slow co jest , biore na podtrzymanie i musze lezec i duzo odpoczywac L4 lezace (leze , maz wszystko robi) ... mialyscie tak?? :'( -
A mi chyba skoczyla beta bo mam od dzisiaj mdłości a fu wszystko mi śmierdzi. Mam nadzieję że za tydzień zobaczę że faktycznie ktoś tam zamieszkał
Karola94c lubi tę wiadomość
Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta