Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota u mnie w ksiazeczce mam napisane ze polowkowe najlepiej zrobic miedzy 18+0 a 20+6 dniem ciazy
ty masz dosc podobny wiek ciazy do mnie a ja jestem zapisana na 17.09 (bedzie to moj 20+5 tydzien) takze radzilabym ci celowac w poczatek wrzesnia tak do 14.09 najpozniej -
nick nieaktualny
-
My tez już po wizycie. Wszystko ok. Maluszek rośnie ma 8,8 cm. Następna wizyta za miesiąc. No i uparciuch skrzyzowal nogi i koniec. Dalej nie wiemy kto tam siedzi Lekarz skłania się ku dziewczynce patrzac na teorię nub. Ale mówi że ciuszków różowych jeszcze nie kupować wiec dalej kupujemy rzeczy neutralne
Jonesey, Ewelcia85, Pepper, MałaMała, -Mamunia-, Nadzieja22, iwona01, baranosia lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyA ja jestem po nieplanowanej wizycie bo plamiłam, wszystko dobrze, zwiększono mi dawkę proga i mam starać się odpoczywać...
DZISIAJ CZUJE PIERWSZE RUCHY!!! Cieszę się niesamowiie.
No i z pipulki zrobił się siusiaczek Więc syn będzie miał braciszkaPepper, Dorota3, MałaMała, Jonesey, Lady_E, Nadzieja22, iwona01, baranosia, essentiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Mamunia a w ktorym tyg jestes??
Tez juz jestem ciekawa i nie moge doczekac sie ruchow maluszka ja 14t1d.MałaMała lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Tak jak widać po stopce to moje drugie dziecko więc moze dlatego. Aby raz dziennie dał o sobie znać i już będę spokojniejsza.
To moj jest 5dni mlodszy hihi )) tez juz bym chciala go poczuc12/02/2019
SZYMEK
-
Ja czuję malutką juz z tydzień. Widać nawet ale to moje drugie dziecko położone na przedniej ścianie macicy może dlatego tak widać wszystko szybko.
Boje się porodu bez znieczulenia a w moim mieście nie ma w żadnym...MałaMała lubi tę wiadomość
-
Z dzidzią wszystko ok. Wg om to 12t5d wg usg 12t2d więc niewielka różnica. NT 1.6 kość udowa 8mm, cały maluszek 5.5cm. Lekarz nie chciał gdybać o płci bo długo miała skrzyżowane nogi ale potem jak nam pokazywał to przez moment nogi były szeroko rozstawione i moje pierwsze spostrzeżenie- jajka! Jak wyszliśmy mąż też mówi że widział jajka hehe
Jest jeszcze torbiel, łożysko na przedniej ścianie, dostaliśmy zakaz seksuEwelcia85, MałaMała, -Mamunia-, Jonesey, Nadzieja22, Pau.Em, essentiel lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Ja czuję malutką juz z tydzień. Widać nawet ale to moje drugie dziecko położone na przedniej ścianie macicy może dlatego tak widać wszystko szybko.
Boje się porodu bez znieczulenia a w moim mieście nie ma w żadnym...