Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pepper wrote:U mnie też sami chłopcy dokoła. A u mnie dziewczynka wiec wszyscy się cieszą.
u mnie tez by sie wszyscy na pewno cieszyli z dziewczynki.. poza moim mezem on bardzo chce chlopca ale ostatnio mowi ze ma przeczucie ze bedzie dziewczynka i zaczal powoli oswajac sie z tym ze istnieje taka opcja
no moi bratankowie to tez straszne lobuzy i bratowa przy drugim jak sie dowiedziala ze bedzie drugi chlopiec to sie zalamala.. baaaaardzo chciala dziewczynke, no ale za to ma wiecznie sfochowanego i placzliwego Maciusia zupelnie jak dziewczynka hehehe -
Dorota3 wrote:Też tak słyszałam że chłopaka się łatwiej wychowuje, to po dwóch córach jak bedzie chłopak to będę miała z górki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 12:06
-
paprot.ka wrote:ja bym wolała drugiego syna, bo chłopaki mają łatwiej w życiu ale jak będzie dziewczyna, to mój mąż będzie miał swoją księżniczkę
no wlasnie o to chodzi, tez bym wolala syna wlasnie z tego powodu, ze nie musialabym sie o niego az tak martwic jak o dziewczynke.. tak mysle
Pepper, ja gdy uslyszalam ze jest ciaza pojedyncza to serio odetchnelam z ulga.. nigdy nie chcialam miec blizniat
-
Dzień dobry po małym przestoju na forum
U nas w rodzinie w przeciągu kilku ostatnich lat rodziły się same dziewczynki
Ja wizytuję dopiero 30.08 Czas rejestrować się na połówkowe, bo wg mojego gina jest "boom ciążowy" i ciężej z terminami Choć o tym boom to słyszałam już w 2015❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualnyessentiel wrote:Dzień dobry po małym przestoju na forum
U nas w rodzinie w przeciągu kilku ostatnich lat rodziły się same dziewczynki
Ja wizytuję dopiero 30.08 Czas rejestrować się na połówkowe, bo wg mojego gina jest "boom ciążowy" i ciężej z terminami Choć o tym boom to słyszałam już w 2015
Ja od razu zapisałam się na polowkowe na 1 października -
Pau.Em wrote:Też słyszałam, że teraz jest boom ciazowy;D
Ja od razu zapisałam się na polowkowe na 1 października
wydaje mi sie ze to wynika z tego ze teraz to pokolenie wyzu demograficznego (lata 85-92) zachodzi w ciaze i stad taki boom jest nas sporo! -
Pau.Em wrote:Też słyszałam, że teraz jest boom ciazowy;D
Ja od razu zapisałam się na polowkowe na 1 października
U mnie wychodzi, że powinnam zrobić połówkowe w połowie września, więc chyba dziś dla pewności zadzwonię. Lepiej zarejestrować się za wcześnie, niż przegapić termin❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Połówkowe robicie u swoje lekarza prowadzącego czy u innego?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja USG I trym. też robiłam u swojego, ale ktoś tam mi kiedyś mówił, że przynajmniej jedno USG w ciąży powinno się zrobić u innego lekarza i że często jest to połówkowe USG. Nie mam pojęcia czy to jest słuszne stwierdzenie i czy ciężarne faktycznie tak robią...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 15:12
-
Mi pierwsze badanie będzie robił inny gin, bo mój na urlopie, ale połówkowe już mój.
-
Ja u swojej gin, ktora jest specjalistka w usg maluszków. Oj jak ja bym chciala zeby juz byl wrzesien i polowkowe:)
dziewczyny jak wasze brzuchy,bo moj coraz wiekszy. Waga stoi w miejscu narazie. Juz tak dlugo nie widzialam maluszka a kolejna wizyta w przyszlym tygodniu dopiero. -
SiSi111 wrote:Ja u swojej gin, ktora jest specjalistka w usg maluszków. Oj jak ja bym chciala zeby juz byl wrzesien i polowkowe:)
dziewczyny jak wasze brzuchy,bo moj coraz wiekszy. Waga stoi w miejscu narazie. Juz tak dlugo nie widzialam maluszka a kolejna wizyta w przyszlym tygodniu dopiero.
Ja schudłam jakieś 2 kg. Brzuch duży od miesiąca ale nadal nie mogę jeść dużo mięsa.
Nie zapinanam spodni. Niedługo pora wybrać się na zakupy stricte ciążowe. -
Ja po wizycie ale przez ten bumm ciążowy były opóźnienia i wiem tylko że wszystko w pożądku a kolejna wizyta 18.08 i nie zapytałam o polowkowe i nie wiem na kiedy sie zapisać a kolejna wizyta już w 20tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 16:52
Jonesey, Pepper, iwona01 lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc