Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:Ewelcia ja po pierwszym porodzie tydzień nie mogłam chodzić. Miałam mieć cesarkę ale zaczęłam rodzic i porozrywalo mnie. Dziecko 4 kg ja mała. Gdyby nie znieczulenie nie dałabym rady.
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macie tu wpis mamy ginekolog o łożysku
https://mamaginekolog.pl/lozysko-przodujace-a-lozysko-przedniej-scianie/baranosia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Zapowiada się dzisiaj piękny dzień , my jedziemy na wies z tortem ( moja najstarsza za to 3 dni kończy 8 lat ) bo niestety 18 czyli w dzień urodzin mąż pracuje ale spotkam się z rodzeństwem a to zawsze jest super
A co najważniejsze moja 10 msc małpka wczoraj samodzielnie zrobiła 2 kroki , jeszcze w szoku jestem . Tylko ona z tych niecierpliwych i nawet spac sie nie chciala polozyć tylko probowała chodzić , eh jeszcze trochę i będe zanią biegać ale dzięki temu odejdzie mi noszenie jej na rękach
A i od kilku dni moj brzuszek jest baaardzo widoczny
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Hej. Mąż w pracy, więc jak jechał to podrzucił mnie i córkę do babci dalej mam nudności:/ jeju... ponoć po 14 tygodniu przechodzi. Także oby do 14!
Pau.Em oby ci szybko te chusteczkowe samopoczucie przeszło . -
Ogólnie mega się wczoraj zdziwiłam. Prowadzę ciążę u tego samego lekarza co wcześniej tylko teraz na nfz, a wtedy prywatnie. I wtedy i teraz na usg prenatalne kazał się zgłosić na oddział do szpitala bo tam mają najlepszy sprzęt. No i wczoraj pytam się ile płacę, a on że nic!
-
baranosia wrote:Ogólnie mega się wczoraj zdziwiłam. Prowadzę ciążę u tego samego lekarza co wcześniej tylko teraz na nfz, a wtedy prywatnie. I wtedy i teraz na usg prenatalne kazał się zgłosić na oddział do szpitala bo tam mają najlepszy sprzęt. No i wczoraj pytam się ile płacę, a on że nic!
baranosia lubi tę wiadomość
-
witam się w 17tym tygodniu
za godzinę mam wizytę kontrolną u położnej a o 18 USG prywatnie..
stresik jest i to nie mały!!!!
3majcie prosze kciuki żeby wszystko było dobrzebaranosia, -Mamunia-, Nadzieja22, Lady_E, Dorota3, MałaMała, essentiel lubią tę wiadomość
-
Baranosia może mają jakiś program na bezpłatne badania? U mnie w szpitalu właśnie tak jest.
-
ok wizyta u położnej przebiegla pomyślnie wyniki krwi bdb jedynie podejrzewa zapalenie pęcherza i jeśli się potwierdzi po dzisiejszym badaniu moczu to dostanę jakieś leki
teraz się cała cieszę i ekscytuje USG o 18!!!! już się nie mogę doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 12:22
Dorota3, SiSi111, baranosia, MałaMała, KaroKaro, Mamusiagusia, malami91, iwona01, Papapatka, Karola94c, Ewelcia85, -Mamunia-, empiq, Lady_E, essentiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie my to chyba w ostatniej chwili kupimy, bo póki co mieszkamy na 36m2 i nie mamy gdzie trzymać tego wszystkiego. Jakoś pod koniec roku mamy w planach przemeblowanie, wyrzucenie niepotrzebnych rzeczy itd., żeby zrobić miejsce dla maluszka. Może jakoś się pomieścimy, przeprowadzka na większy metraż dopiero za jakieś 1,5roku :-o