Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem jestem
bedziemy mieli chłopca!!!
nie udało nam się przerwać męskiej passy w naszych rodzinach z czego się w sumie cieszę bo woleliśmy chłopca także będzie mały ArtuśEwelcia85, Pepper, MałaMała, Mamusiagusia, -Mamunia-, Kropeczka85, magdaaa88, SiSi111, malami91, Papapatka, Karola94c, Black_Lilith, baranosia, Balladyna, Nadzieja22, kjt91, iwona01, Dorota3, Lady_E, essentiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonesey gratuluję chłopczyka!!!
My się dzisiaj zastanawialiśmy nad imieniem dla chłopca i póki co nic Nam się nie podoba.
Głupia mam nadzieje jeszcze na dziewczynkę, USG za dwa tygodnie wątpie żeby sisuiak odpadł.Jonesey, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Moj Maz tez myslal o dziewczynce... a PODOBNO ma byc chlopiec choc bylam 2tyg temu i to nie bylo pewne... za tydz ide na usg prywatnie na wizyte... zobaczymy... ale Maz juz przyzwyczail sie i jak idzie do sklepu to pyta mi sie co by tam nasz Szymek zjadl albo na jaki sok ma chec Szymek hihihi no i moi rodzice juz ciagle jak sie pytaja to mowia o Szymku hehehe
Tesciowka to nawet nie zadzwoni do mnie, nie zapyta jak dziecko, jak sie czuje... nic... a pozniej wielce "babcia"... no jej napewno dziecka sam na sam nie zostawie... !-Mamunia- lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
-Mamunia- wrote:Jonesey gratuluję chłopczyka!!!
My się dzisiaj zastanawialiśmy nad imieniem dla chłopca i póki co nic Nam się nie podoba.
Głupia mam nadzieje jeszcze na dziewczynkę, USG za dwa tygodnie wątpie żeby sisuiak odpadł.
no właśnie u nas w rodzinie są sami chłopcy i wszystkie fajne imiona już zostały wykorzystane
ale stwierdziliśmy że Artur nie jest zbyt popularne a jest mocne i ładne gorzej jak nie będzie R wymawial to będzie śmiesznie
hm no wiesz są różne przypadki, raczej bym się nie nastawiala ale kto wie może się miło zaskoczycie
Małamala, no to jak się okaże że jednak dziewczynka to będzie się ciężko przestawić wszystkim
hehe moja teściowa ma 53 lata i chyba do niej nie dociera że zostanie babcia a w każdym razie mocno to wypieraMałaMała lubi tę wiadomość
-
Jonesey tak mi się właśnie przypomniało jak o tym"R" powiedziałas jakie imię dla chłopca wymyśliła moja najstarsza córka Mam Oliwie i Alicje i w luznej rozmowie z mężem powiedziałam że fajnie byłoby gdyby w imieniu kolejnego dziecka było "L" i zeby 6 literowe było ,na to moja Oliwka - to może Flanek ( czyt. Franek bo właśnie "R" nie wymawia)
Jonesey lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:
Głupia mam nadzieje jeszcze na dziewczynkę, USG za dwa tygodnie wątpie żeby sisuiak odpadł.
Ja to samo!! USG za tydzień i zobaczymy-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonesey u nas z pierwszym synem od samego początku miał być Artur ale jakos pod koniec ciąży nam się odmieniło, bo intuicja podpowiedziala ze nie pasuje do naszego dziecia.
Teraz myślałam o Ignasiu ale jak dorośnie to co będzie się przedstawiał, hej laska jestem Ignacy? Byl jeszcze Igor ale mówią że ukraińskie. Krzysie są bardzo fajne ale w rodzinie już jeden jest.
Iskierka nadziei jest na dziewczynke, ale od samego początku czułam ze byłoby to zbyt piękne aby było prawdziwe, najważniejsze aby było zdrowe! A i z chłopakiem wiem jak się obchodzić. -
Dziewczyny ratujcie tak mi się popsuła cera w ciąży. Wypryski mam od czola po dekolt sa jakieś kremy, toniki, perlingi lub inne specyfiki (stricte moja skóra jest tak tłusta od sebum ze wygląda jakbym się olejkiem natarła zwłaszcza w strefie T) które sprawią że skóra trochę odżyje?
-
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Dziewczyny ratujcie tak mi się popsuła cera w ciąży. Wypryski mam od czola po dekolt sa jakieś kremy, toniki, perlingi lub inne specyfiki (stricte moja skóra jest tak tłusta od sebum ze wygląda jakbym się olejkiem natarła zwłaszcza w strefie T) które sprawią że skóra trochę odżyje?
Polecam cetaphil. Są na prawdę świetne. Mi też się cera popsuła i dzięki emulsji micelarnej jest juz lepiej. -
-Mamunia- wrote:Vivanilka nie pomogę, u mnie cera co raz to w lepszej kondycji.
Dziewczyny piszcie jak mają na imię wasze pociechy albo jak zamierzacie je nazwać, szkoda ze lista nie może zostać uaktualniona, już tak wiele z nas zna już płeć.
Moja będzie Małgosia
Tak myslałam tez o naszej liście i przyszło mi do głowy czy może Jonessey udałoby się edytować swój post na pierwszej stronie i wpisać tam nasza aktualną listę-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Pepper wrote:Moja będzie Małgosia
Tak myslałam tez o naszej liście i przyszło mi do głowy czy może Jonessey udałoby się edytować swój post na pierwszej stronie i wpisać tam nasza aktualną listę
hej dobry pomysl moge sprobowac!
to piszcie mi prosze kto juz wie jaka ma plec bo niestety nie pamietam co u kogo byloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 22:48
-
Pepper wrote:Karola na kiedy masz termin? Może razem się spotkamy na oddziale w lutym.
Jonesey u mnie na 95 % chłopiec i termin porodu zmienił się na 9 lutego . Za tydzień będę potwierdzała
Pepper musimy się spotkać ! hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 00:46
-
Jonesey, wpisz mnie na 4 marca, z OM wychodzi 28 luty, ale gin przesunął przez późną owulacje