Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ok zrobilam update listy dajcie prosze znac jesli kogos pominelam
a co myslicie o dodaniu imienia dziecka do listy?
jeszcze raz dziekuje wszystkim za gratulacje, my tez sie bardzo cieszymy!
dzisiaj to juz w ogole latam 3 metry nad ziemia, maz zapytal jak sie czuje Arturek
nigdy wczesniej nie powiedzial nic takiego i mam wrazenie ze do wczoraj chyba do niego jeszcze nie docieralo ze bedzie mial dziecko
Lady E, moja tesciowka wlasnie tez jest bardzo mlodziezowa i ogolnie jest swietna do dzieci, wiem ze bedzie super babcia ale tak jakos.. chyba sie czuje jeszcze za mlodo na babcie nie wiem, widze po niej ze nie do konca sie cieszy z tej mojej ciazy, moze tez dlatego ze my wracamy do Polski a ona zostanie w UK i bedzie widywac malego tylko pare razy w roku..
Pau.em biedna strasznie ci wspolczuje tych mdlosci moja kolezanka niestety tez rzygala praktycznie do konca ciazy.. mam nadzieje jednak ze u ciebie w koncu to minie
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Czyli na razie przewaga chłopców u nas na wątku . Ja mam wizytę w środę 22.08, ale płeć to dopiero przy okazji USG połówkowego raczej poznamy.
Ja też wizytuję w środę i to bardo późno bo o 22.45 :p . Nie wiem jak ja wytrzymam -
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Utniesz sobie drzemkę w poczekalni .
pewnie już dwa dni wcześniej nie będę mogła spać haha . Wiecie jak to jest, jeszcze jak nie ma ruchów to siedzisz i martwisz się, czy oby wszystko napewno jest okej ... Znowu nawiedzają mnie głupie myśli heh -
Karola matko jak pozno!!! chyba bym oszalala
no ja na tym wczorajszym USG to sie modlilam zeby tylko zobaczyc czy dziecko sie rusza i bije serce bo tez narazie nie czuje ruchow i nie mialam pojecia co tam sie dzieje
malami, a mnie sie wydawalo ze wlasnie bylo wiecej dziewczynek.. musze mi pozostale mamuski napisac co maja to zobaczymy -
Karola94c wrote:Wiecie jak to jest, jeszcze jak nie ma ruchów to siedzisz i martwisz się, czy oby wszystko napewno jest okej ...❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Jonesey Możesz mi dopisać na liście jeszcze 27 lat Lubuskie
Jonesey lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Jonesey wrote:no ja na tym wczorajszym USG to sie modlilam zeby tylko zobaczyc czy dziecko sie rusza i bije serce bo tez narazie nie czuje ruchow i nie mialam pojecia co tam sie dzieje
Jonesey, Karola94c lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
essentiel wrote:Ja przy każdej wizycie mam nogi jak z waty kładąc się na leżankę do usg, strasznie się stresuję
ja tak samo.. a juz wczoraj to NIC nie widzialam na tym USG jakis taki *ujowy sprzet mieli wszystko zamazane a prywatna klinika!!!
co do ruchow to ja ostatnio sie dowiedzialam ze mam lozysko na przedniej scianie macicy, wiec prawdopodobnie bede je mniej czula a juz tez sie nie moge doczekacKarola94c lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Ja naprawdę stresuję się przed każdą wizytą i to strasznie.. Wogóle dziewczyny, ratujcie mnie ! mam takie zaparcia, że szok .. nie wiem co już mam robić ...
No i jogurty.❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
essentiel wrote:Próbowałaś jabłek, śliwek, albo moreli? Mi szczególnie jabłka pomagały. Kupowałam cały worek i przegryzałam w ciągu dnia, do tego duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo wody. U mnie działało.
No i jogurty.
a olej rycynowy mozna w ciazy? ja pamietam ze kiedys taka mieszanka sok grejfrutowy + olej rycynowy mi pomagala -
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Śliwki powinny pomóc . Ja właśnie robię czekośliwkę . Jeszcze trochę i napełniam słoiki .
malami91 lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤