Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jonesey wrote:ja tak samo.. a juz wczoraj to NIC nie widzialam na tym USG jakis taki *ujowy sprzet mieli wszystko zamazane a prywatna klinika!!!
co do ruchow to ja ostatnio sie dowiedzialam ze mam lozysko na przedniej scianie macicy, wiec prawdopodobnie bede je mniej czulaa juz tez sie nie moge doczekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:43
-
Karola94c wrote:Ja naprawdę stresuję się przed każdą wizytą i to strasznie.. Wogóle dziewczyny, ratujcie mnie ! mam takie zaparcia, że szok .. nie wiem co już mam robić ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:55
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karola94c wrote:Ja naprawdę stresuję się przed każdą wizytą i to strasznie.. Wogóle dziewczyny, ratujcie mnie ! mam takie zaparcia, że szok .. nie wiem co już mam robić ...
Ja tak robie i moj maz tez jak ma problemnie wazne czy w wiaderku kapusta cxy w woreczku
wypij ok.szklanke
powinno Cie ruszyc
12/02/2019
SZYMEK
-
Jonesey wrote:ok zrobilam update listy
dajcie prosze znac jesli kogos pominelam
a co myslicie o dodaniu imienia dziecka do listy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:59
Jonesey lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
MałaMała wrote:Wypij ten sok po kapuscie kiszonej (mniam) to Cie ruszy
Ja tak robie i moj maz tez jak ma problemnie wazne czy w wiaderku kapusta cxy w woreczku
wypij ok.szklanke
powinno Cie ruszyc
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Mi ciut w tej kwesi pomoglo siemie lniane. z dolegliwosci to niezmiennie od poczatku ciazy bole glowy a teraz jeszcze lapie mnie przeziębienie, slabo bo w sobote wesele:( u mnie po prenatalnych dziewczynka, za tydzien wyczekana wizyta to zobaczymy czy tak zostanie. Termin wg om mam 04.02 wiec prosze o dopisanie. Czasem wydaje mi sie ze czuje pukanie w brzuchu takie bombelki ale nie jestem.przekonana czy faktycznie czy to moja psychika.
-
Tylko na poczatku mało bo poprostu przeczyszcza. Też mnie męczyły wystarczy rano kawa lub herbatka z ksylitolem i jest super
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
MałaMała wrote:Wypij ten sok po kapuscie kiszonej (mniam) to Cie ruszy
wypij ok.szklanke
powinno Cie ruszyc
Czas kupić kapustę. No ja Wogole kawy nie lubię i nie pije
, więc kawka odpada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 15:47
-
Ja jak już nie mogę się wypróżnić to ani rusz bez czopka glicerynowego. Colon C na stałe też jest ok. Ja ostatnio znów mam biegunki. I straszne bóle brzucha, jelitowe chyba. Strasznie mi namieszali w jelitach przy ostatnim CC jak upychali na siłę bo cięcie na gorąco było .
Ja pozwólcie, że się dopiszę jak dostanę wyniki. Wtedy płeć będzie na tysiąc procent , a ja pewniejsza , że dziecko będę rodzić .
Ja ruchy czuję od trzech dni i nie mam żadnych wątpliwości, że to one. Ale ja łożysko mam na tylniej ścianie i wiem co i jak. W pierwszej ciąży 16tc w drugiej 14tc teraz 13tc.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny