Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jonesey wrote:ja tak samo.. a juz wczoraj to NIC nie widzialam na tym USG jakis taki *ujowy sprzet mieli wszystko zamazane a prywatna klinika!!!
co do ruchow to ja ostatnio sie dowiedzialam ze mam lozysko na przedniej scianie macicy, wiec prawdopodobnie bede je mniej czula a juz tez sie nie moge doczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:43
-
Karola94c wrote:Ja naprawdę stresuję się przed każdą wizytą i to strasznie.. Wogóle dziewczyny, ratujcie mnie ! mam takie zaparcia, że szok .. nie wiem co już mam robić ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:55
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karola94c wrote:Ja naprawdę stresuję się przed każdą wizytą i to strasznie.. Wogóle dziewczyny, ratujcie mnie ! mam takie zaparcia, że szok .. nie wiem co już mam robić ...
Ja tak robie i moj maz tez jak ma problem nie wazne czy w wiaderku kapusta cxy w woreczku wypij ok.szklanke powinno Cie ruszyc12/02/2019
SZYMEK
-
Jonesey wrote:ok zrobilam update listy dajcie prosze znac jesli kogos pominelam
a co myslicie o dodaniu imienia dziecka do listy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:59
Jonesey lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
MałaMała wrote:Wypij ten sok po kapuscie kiszonej (mniam) to Cie ruszy
Ja tak robie i moj maz tez jak ma problem nie wazne czy w wiaderku kapusta cxy w woreczku wypij ok.szklanke powinno Cie ruszyc❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Mi ciut w tej kwesi pomoglo siemie lniane. z dolegliwosci to niezmiennie od poczatku ciazy bole glowy a teraz jeszcze lapie mnie przeziębienie, slabo bo w sobote wesele:( u mnie po prenatalnych dziewczynka, za tydzien wyczekana wizyta to zobaczymy czy tak zostanie. Termin wg om mam 04.02 wiec prosze o dopisanie. Czasem wydaje mi sie ze czuje pukanie w brzuchu takie bombelki ale nie jestem.przekonana czy faktycznie czy to moja psychika.
-
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
MałaMała wrote:Wypij ten sok po kapuscie kiszonej (mniam) to Cie ruszy
Ja tak robie i moj maz tez jak ma problem nie wazne czy w wiaderku kapusta cxy w woreczku wypij ok.szklanke powinno Cie ruszyc
Czas kupić kapustę . No ja Wogole kawy nie lubię i nie pije , więc kawka odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 15:47
-
Ja jak już nie mogę się wypróżnić to ani rusz bez czopka glicerynowego. Colon C na stałe też jest ok. Ja ostatnio znów mam biegunki. I straszne bóle brzucha, jelitowe chyba. Strasznie mi namieszali w jelitach przy ostatnim CC jak upychali na siłę bo cięcie na gorąco było .
Ja pozwólcie, że się dopiszę jak dostanę wyniki. Wtedy płeć będzie na tysiąc procent , a ja pewniejsza , że dziecko będę rodzić .
Ja ruchy czuję od trzech dni i nie mam żadnych wątpliwości, że to one. Ale ja łożysko mam na tylniej ścianie i wiem co i jak. W pierwszej ciąży 16tc w drugiej 14tc teraz 13tc.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny