Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
SiSi111 wrote:Dziewczyny macie jakies metody na bol gardła?
Tantum verde, taki w aerozolu lub tabletki do ssania. Można spokojnie w ciąży. To psikane jest wygodniejsze i działa też przeciwbólowo.
A z domowych metod to jeszcze miód z cytryną.SiSi111 lubi tę wiadomość
-
Pepper wrote:Dziewczyny moja siostra zaczęła rodzić o 2:00. Wody jej odeszły i położyli ja i leży. .. minęło 6 godzin a oni czekają na obchod co lekarze zdecydują.
a czym sie martwisz? to przedwczesny porod? na kiedy miala termin? nie boj sie, jest w szpitalu, jest w dobrych rekach!
*update listy zrobionyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 10:56
-
Ewelcia no jasne, że pycha
Dzisiaj chyba sobie zapodam na drugie śniadanie.
Super macie brzuchyU mnie nieśmiało zaczyna coś wystawać.
Pepper będzie dobrze, gdyby się coś działo, to byłaby szybciej decyzja co dalej.Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Zaczęliśmy remont sypialni
Myślicie że mogę spać w pomalowanej świezo? Czy na czas aż wyschnie mamy spać lepiej w salonie?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Zaczęliśmy remont sypialni
Myślicie że mogę spać w pomalowanej świezo? Czy na czas aż wyschnie mamy spać lepiej w salonie?
Ja bym spała w salonie - nawet jeśli farba nie jest szkodliwa to jesteśmy bardziej wyczulone na zapachy i możesz źle się poczućLady_E lubi tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Zaczęliśmy remont sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 12:15
Lady_E lubi tę wiadomość
-
Patrzcie jakie dzisiaj moje dziecko robi wygibasy
https://zapodaj.net/images/1f484e71bdd2d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 12:16
Ewelcia85, SiSi111, Jonesey, Lady_E, Nadzieja22, Mamusiagusia, Black_Lilith, Agnessa, MałaMała, Dorota3, iwona01, -Mamunia-, ej_est, Vivanillka lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Jonesey wrote:essentiel ale super!!
zazdroszcze ci ze juz tak intensywnie czujesz ruchy
ja dalej nic i chyba bede ta szczesciara co do 23 tyg czeka na ruchy
A tak mi się z rana napinał i twardniał brzuch❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem szczupła, a też ruchów brak
dzwoniła do mnie położna, przełożyli mi wizytę ze środy (22.08) g. 22.45 na poniedziałek (20.08) g. 18.45
Jonesey, essentiel, ruda90, Ewelcia85, KaroKaro, Dorota3, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Ja jestem szczupła, a też ruchów brak
dzwoniła do mnie położna, przełożyli mi wizytę ze środy (22.08) g. 22.45 na poniedziałek (20.08) g. 18.45
Karola94c lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Ewelcia85 wrote:Dziewczyny czy wam zdarzają się w ciągu dnia spadki formy ? Mi od wczoraj robi się co chwilę słabo i serce mi wtedy bardzo wali
muszę się wtedy polozyć i przez takie akcje nawet z domu boje się wyjść .
No i duchota wrocila
Jeszcze mecze sie z suchosciaehhh
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Ja miałam kilka razy akcję jak stałam dłużej na nogach w duszniejszych pomieszczeniach - musiałam się szybko ewakuować i usiąść.
W czasie dojrzewania często mdlałam, więc umiem wyczuć już nadchodzącą katastrofęEwelcia85, MałaMała lubią tę wiadomość