Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
SiSi111 wrote:Dziewczyny macie jakies metody na bol gardła?
Tantum verde, taki w aerozolu lub tabletki do ssania. Można spokojnie w ciąży. To psikane jest wygodniejsze i działa też przeciwbólowo.
A z domowych metod to jeszcze miód z cytryną.SiSi111 lubi tę wiadomość
-
Pepper wrote:Dziewczyny moja siostra zaczęła rodzić o 2:00. Wody jej odeszły i położyli ja i leży. .. minęło 6 godzin a oni czekają na obchod co lekarze zdecydują.
a czym sie martwisz? to przedwczesny porod? na kiedy miala termin? nie boj sie, jest w szpitalu, jest w dobrych rekach!
*update listy zrobionyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 10:56
-
Ewelcia no jasne, że pycha Dzisiaj chyba sobie zapodam na drugie śniadanie.
Super macie brzuchy U mnie nieśmiało zaczyna coś wystawać.
Pepper będzie dobrze, gdyby się coś działo, to byłaby szybciej decyzja co dalej.Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Zaczęliśmy remont sypialni Myślicie że mogę spać w pomalowanej świezo? Czy na czas aż wyschnie mamy spać lepiej w salonie?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Zaczęliśmy remont sypialni Myślicie że mogę spać w pomalowanej świezo? Czy na czas aż wyschnie mamy spać lepiej w salonie?
Ja bym spała w salonie - nawet jeśli farba nie jest szkodliwa to jesteśmy bardziej wyczulone na zapachy i możesz źle się poczućLady_E lubi tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Zaczęliśmy remont sypialni Myślicie że mogę spać w pomalowanej świezo? Czy na czas aż wyschnie mamy spać lepiej w salonie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 12:15
Lady_E lubi tę wiadomość
-
Patrzcie jakie dzisiaj moje dziecko robi wygibasy
https://zapodaj.net/images/1f484e71bdd2d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 12:16
Ewelcia85, SiSi111, Jonesey, Lady_E, Nadzieja22, Mamusiagusia, Black_Lilith, Agnessa, MałaMała, Dorota3, iwona01, -Mamunia-, ej_est, Vivanillka lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Jonesey wrote:essentiel ale super!! zazdroszcze ci ze juz tak intensywnie czujesz ruchy
ja dalej nic i chyba bede ta szczesciara co do 23 tyg czeka na ruchy
A tak mi się z rana napinał i twardniał brzuch❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem szczupła, a też ruchów brak dzwoniła do mnie położna, przełożyli mi wizytę ze środy (22.08) g. 22.45 na poniedziałek (20.08) g. 18.45
Jonesey, essentiel, ruda90, Ewelcia85, KaroKaro, Dorota3, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Ja jestem szczupła, a też ruchów brak dzwoniła do mnie położna, przełożyli mi wizytę ze środy (22.08) g. 22.45 na poniedziałek (20.08) g. 18.45
Karola94c lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Ewelcia85 wrote:Dziewczyny czy wam zdarzają się w ciągu dnia spadki formy ? Mi od wczoraj robi się co chwilę słabo i serce mi wtedy bardzo wali muszę się wtedy polozyć i przez takie akcje nawet z domu boje się wyjść .
No i duchota wrocila
Jeszcze mecze sie z suchoscia ehhhEwelcia85 lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Ja miałam kilka razy akcję jak stałam dłużej na nogach w duszniejszych pomieszczeniach - musiałam się szybko ewakuować i usiąść.
W czasie dojrzewania często mdlałam, więc umiem wyczuć już nadchodzącą katastrofęEwelcia85, MałaMała lubią tę wiadomość